2012. június 3., vasárnap

http://data.whicdn.com/images/29835561/tumblr_m0xbix1nB21rrrvzfo1_500_large.jpg

Csak akkor tudsz belekezdeni az újba, ha megválsz a régitől. Amíg magunkban hordozzuk a régi kapcsolatunkat, addig egyfolytában viszonyítunk.


Az ember akkor szeret valamit, ha elfogadja benne azt, amit nem szeret. Szeress mindent és mindenkit olyannak, amilyen.


Az éhezésnél, a szomjazásnál, a munkanélküliségnél, a szerelmi bánatnál, a vereségnél - mindennél - rosszabb, ha úgy érezzük, hogy senkit, de senkit nem érdeklünk.


Érdemes türelmesen végighallgatnunk egymást. Hiszen amit mi akarunk mondani, azt már úgyis tudjuk. Amit a másik ember mondana, azt viszont még nem.


Az ember akaratlanul is mindent túlbonyolít, mert állandóan gondolkodik.


Ne hagyd, hogy mások véleménye vezessen, amikor olyanokat hallasz, hogy "ez szebb" vagy "az könnyebb". Sok energiádba és lelkesedésedbe fog kerülni, hogy elérd a célod, úgyhogy egyedül te vagy a felelős érte, és biztosnak kell lenned a dolgodban.


Kell, hogy legyen egy cél a fejedben: följutni a csúcsra. De ahogy haladsz fölfelé, egyre több dolgot láthatsz, és semmibe nem kerül néha megállni és élvezni a kilátást. Minden meghódított méterrel egyre messzebb látsz, és ezt ki kell használnod, hogy olyan dolgokat fedezhess föl, amiket addig nem vettél észre.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal