2012. június 18., hétfő

Heti horoszkóp június 18-24.


újdonság! mostantól elolvashatjátok a blogon a h e t i horoszkópjaitokat! :)

Tumblr_m5pxhrll8p1qk3u3yo1_1280_large 


k o s : Szép dolog, hogy segíteni akarsz, de most sajnos nem fogod tudni megoldani a haverod problémáit. Azért a váll nyugodtan lehetsz, amin a másik kisírhatja magát.


b i k a : Remek hét elé nézel, igazi sunshine-happiness jellemzi majd a napjaidat. Ráadásul egy olyan meglepetés is érhet, ami még jobban feldobja az amúgy is tökéletes kedvedet.
 

i k r e k : Ne engedd, hogy folyamatosan hülyeségekkel idegesítsenek a héten. Az élet minden terén szükséged lesz az energiáidra - ne pazarold idiótákra.
 
r á k : Nyugis hétre számíthatsz, de arra készülj fel, hogy a környezetedre sajnos nem ez lesz a jellemző. Igazi bolondok háza lesz - ne engedd, hogy téged is beszippantson.

o r o s z l á n: Családi perpatvar kerekedhet, és rajtad áll, hogy kibékítsd a feleket. Tegyél meg ezért mindent, különben teljesen elszabadulhat a pokol.


s z ű z : Nyisd ki a szemed, mert lehet, hogy az erdőtől nem látod a fát. A megoldás ott van az orrod előtt, csak észre kellene venned.


m é r l e g : A héten az élet válaszút elé állíthat - csak te döntheted el, hogy merre indulsz. Egy a lényeg: ne cselekedj elhamarkodottan!


s k o r p i ó : Ne mindenkiben csak a rosszat lásd. Próbálj egy kicsit optimistábban élni, és rájöhetsz: nem is olyan szörnyű ez a világ.


n y i l a s: Elfoglalt hét elé nézel, ami miatt sajnos nem biztos, hogy lesz időd a barátaidra. De ne aggódj, meg fogják érteni, ha nem érsz rá.


b a  k : Olyasmi kerülhet a füledbe a héten, aminek hatására nem tudod, hogy sírj vagy nevess. Inkább válaszd az utóbbit - úgy sokkal könnyebb lesz.


v í z  ö n t ő : Lehet, hogy észre sem veszed, de eléggé idegesíteni fogod a környezetedet a héten. Vegyél vissza az arcodból, mielőtt valaki segít benne.

h a l a k : Az élet szép, még akkor is, ha a héten nem úgy tűnik. Próbáld átvészelni ezt a húzós időszakot - hamarosan minden jobb lesz.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal