2012. június 26., kedd

Heti horoszkóp június 25-01.

 KosNe pörögj olyan dolgokon, amiken már nem tudsz változtatni. Fogadd el a történteket és lépj tovább. 
BikaLehet, hogy a héten nem érzed az erőt magadban, de ne ess kétségbe! Segítséget kaphatsz a legváratlanabb pillanatban. 
IkrekNyugalom jellemzi a hetedet, így nem kell semmi szörnyűségtől tartanod. Lazulj kedvedre, és csak élj bele a világba. 
RákOlyan dolog történhet veled a héten, amiről soha nem is álmodtál volna. De ez is csak azt bizonyítja, hogy a lehetetlen tényleg nem létezik. 
 OroszlánPörgős hét elé nézel, ami szerencsére nem lefárasztani fog, hanem energiával tölt fel. Erre pedig hamarosan nagy szükséged lesz. 
 SzűzKissé elveszettnek érezheted magad a héten, de ne add fel. Ha küzdesz, előbb-utóbb megtalálod a helyed a világban. 
 MérlegNe rój fel olyasmiket a környezetednek, amiket te magad sem tartasz be. Vagy tedd, és csinálj hülyét magadból mindenki előtt a prédikációddal. 
 SkorpióSok-sok türelemre lesz szükséged a héten, mert az élet olyan feladatok elé állíthat, amiktől bár legszívesebben felrobbannál, nem teheted. 
 NyilasNe félj az ismeretlentől. Ha állandóan parázol, olyan lehetőségek mellett sétálhatsz el, amiket nem lett volna szabad kihagynod. 
 BakKissé unalmas lesz a heted - kivéve ha izgalmassá teszed valamivel. Ne csak otthon ülj, hanem tegyél is azért, hogy jól érezhesd magad.
 VízöntőVeszekedéssel semmire nem mész. Ha érvényre akarod juttatni azt, amit akarsz, észérvekkel, ne hangerővel próbálkozz. 
 HalakHa valami nem megy, akkor ne is erőltesd. Nem elég, hogy felidegesíted vele magad, a kudarc miatt még el is szomorodsz majd.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal