2012. július 3., kedd

Heti horoszkóp július 02-08.

 524255_319956518094077_1666051754_n_large
kos: Hét elején jöhet egy olyan esemény, ami visszatart aktuális terveidben, viszont ha elég időt szentelsz annak, hogy végiggondold a körülményeket, hamar megoldod. 

bika: Erődön felül kell a héten teljesítened, és ez nagyon megviselhet mind fizikailag, mind lelkileg. A hétvégén mindenképp pihenj majd. 

ikrek: Semmit se kockáztass, mert a szerencse nem áll melléd a héten. Főleg kétes anyagi ügyletekbe ne keveredj, mert nagyon megjárhatod. 

rák: Semmi sem akadályoz meg abban, hogy egy kicsit kirúgj a hámból – kivéve saját magadat. Ne parázz állandóan a következmények miatt, egyszer merj bevállalós lenni!
 
oroszlán: Egy rossz élmény rákényszeríthet arra, hogy változtass az életeden. De nem kell összezuhannod – ez a váltás nagyon is jót tesz majd neked. 

szűz: Ne engedd, hogy sürgessenek, mert így csak mindent elrontasz. Lassan, de biztosan haladj a feladataiddal - így tuti nem hibázol. 

mérleg: Nagyon nagy fába vágtad a fejszédet, de ha elég kitartó vagy, elérheted a célodat. Ne add fel, mert később megbánhatod. 

skorpió: Az őszinteség szép dolog, a bunkóság viszont nem. Figyelj egy kicsit jobban, hogy hogyan fogalmazol, mert észre sem veszed, és beletiporsz a másik lelkébe. 

nyilas: Szeretnél egyedül lenni, de ez most nem fog összejönni. Próbáld meg magad hozzászoktatni a gondolathoz, hogy olyan emberek között leszel, akik szeretnek. Ez pedig jó dolog! 

bak: Nem bírod a stresszt? Nyugi, más se, de ez még nem jogosít fel arra, hogy mindenkivel összevessz és az élő fába is beleköss. 

vízöntő: Ne gondolkodj, cselekedj! Néha a spontán döntések sokkal jobb eredményt hoznak, mint az agyonkombinált megfontolások. 

halak: A találgatások helyett inkább próbáld kideríteni az igazságot. Könnyen lehet, hogy a valóságnak köze nincsen ahhoz, amit a fejedben kigondoltál. 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal