2012. július 10., kedd

Heti horoszkóp július 09-15.

kos: Ne punnyadj egész héten a négy fal között. A haverokkal sokkal jobban bírod majd azt a lelkileg nehéz időszakot, ami rád vár. 

bika: Senki sem szereti, ha dirigálnak neki, de most ezt el kell viselned. Főleg, hogy valószínűleg te azt sem tudnád, mit kell tenned. 

ikrek:  Sajnos hiába vársz a csodára, most nem fog eljönni. Úgyhogy vegyél egy nagy levegőt, és próbáld megoldani a helyzetet, amibe kerültél. 

 rák: Fogadd el, hogy nem lehet mindig mindenben igazad. A veszekedés helyett inkább ismerd be, hogy hibáztál, és tanulj a történtekből. 

 oroszlán: Fontos, hogy megtanulj uralkodni az érzelmeiden. Ha állandóan eldurran az agyad, sosem leszel képes normálisan kezelni a konfliktusokat. 

szűz: Pihenésre lenne szükséged, úgyhogy ha lehet, akkor mondd le a fárasztó programokat. Néhány hatalmas alvás most jobb lenne a pörgésnél. 

mérleg: Figyelj oda az egészségedre, mert az utóbbi időben kicsit túllőttél a célon nyaralás címszó alatt. Szedd össze magad, különben teljesen kidőlsz. 

skorpió: Ideje lenne egy kicsit többet foglalkozni az igaz barátaiddal. Persze, jó együtt a haverokkal, de hidd el, hogy hosszútávon abszolút nem számíthatsz rájuk. 

nyilas: Ne szenvedj állandóan. Persze, te úgy érzed, hogy szörnyű a helyzeted, de egy: ez egyáltalán nem igaz, kettő: halálra idegesíted vele a környezetedet. 

bak: Az élj a mának életfelfogás lehet, hogy nem a legkifizetődőbb. Kezdj el már most előre tervezni, így biztosan nem érnek majd meglepetések. 

vízöntő: Ha szívességeket kérsz másoktól, készülj fel, hogy viszonoznod is kell őket. A barátság kétirányú, néha neked is adnod kell ahhoz, hogy kaphass. 

halak: Ha elbizonytalanodsz egy fontos döntés előtt, kérd a szeretteid tanácsát. Egy kívülálló véleménye sokat segíthet abban, hogy végül elhatározásra juss. 


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal