2012. július 19., csütörtök

Heti horoszkóp július 16-22.

kos: Legyél egy kicsit céltudatosabb, és ne engedd, hogy valami állandóan elvonja a figyelmedet. Ha folyamatosan elkalandozol, sosem végzel semmivel. 

bika: Ez a hét a közösségi programoké. Tölts minél több időt a haverokkal és a családoddal – most erre van szükséged. 

ikrek: Az időd nagy részét nyavalygással töltöd, pedig ha azt az energiát, amit a szenvedésre fordítasz inkább arra használnád, hogy javíts a helyzeteden, máris lenne okod a boldogságra is. 

rák: Szinte már úgy érezheted, hogy összeesküvés folyik ellened, mert semmi nem sikerül a héten. De ne aggódj, mindenkinek vannak rossz periódusai. 

oroszlán: Valamiért feszültebb lehetsz a hét első felében. Vegyél nagy levegőt, és próbálj meg NEM beszólni senkinek, amíg meg nem nyugszol. 

szűz: Mindenki imád ábrándozni, de te ezen a héten csöppet túlzásba esel vele. Térj vissza a valóságba, különben teljesen el fogsz veszni az álomvilágodban. 

mérleg: Hiába tervezel meg mindent előre, néha közbejöhet valami, ami keresztülhúzza a számításaidat. Ez a héten is gyakran megtörténik majd, úgyhogy szükséged lesz a problémamegoldó képességedre.

skorpió: Nagyon elered a nyelved a héten, állandóan pörögsz és fecsegsz a haverokkal. De vigyázz, nehogy a nagy dumálásban valami olyat is kikotyogj, amit nem kéne. 

nyilas: A héten minden untat, semmi sem köti le a figyelmedet. Ne csak sajnáltasd magad, inkább tegyél azért, hogy felpörgesd a napjaidat. 

bak: Sok mindenről kell lemondanod a héten, akár anyagi okok miatt, akár időhiánynak köszönhetően. De ne aggódj, jövő héten mindent bepótolhatsz. 

vízöntő: Szükséged lesz a jó helyzetfelismerő képességre a héten, mert sok olyan szituba kerülhetsz, minél a gyors észjárás döntő lehet. De azért ne kapkodj el semmit. 

halak: Csak a hozzáállásodon múlik, milyen lesz a heted. Légy pozitív, és remek napokra számíthatsz; viselkedj úgy, mint az agresszív kismalac, és szörnyű lesz a heted. 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal