2012. július 23., hétfő

Heti horoszkóp július 23-29.

kos: Minden rosszban van valami jó is. Próbálj ezzel a felfogással hozzáállni minden szituációhoz, és hidd el, hogy sokkal könnyebb lesz kezelni őket. 

bika: Csendesebb hétre számíthat, de ez nem jelenti azt, hogy unatkozni fogsz. Végre csak lehetőséged lesz arra, hogy gondtalanul élj bele a világba. 

ikrek: Az élet tele van szépségekkel, csak meg kell látnod őket. Ha ez sikerül, a legrosszabb periódust is sokkal könnyebben átvészeled majd. 

rák: Valakinek nagy szüksége lehet arra a környezetedben, hogy segítsd és támogasd. Tegyél meg minden tőled telhetőt. 

oroszlán: Minden okkal történik, még akkor is, ha most nem érted. Ne ess kétségbe, még akkor se, ha kilátástalannak tűnik a helyzet - majdcsak lesz valahogy. 

szűz: Remek hétre számíthatsz, amit egy hozzád nagyon közel álló embernek köszönhetsz. Látod, hiába a rosszkedv, valaki mindig lesz, aki újra feldob! 

mérleg: Kicsit furán érezheted magad a héten, és ez nem véletlen. Hallgass a megérzéseidre, és ha bajt jósolnak, tegyél meg minden óvintézkedést. 

skorpió: Ne legyen olyan nagy a szád, ha legbelül ugyanúgy félsz, mint bárki más. Az az igazi bátorság, ha fel mered vállalni a legijesztőbb érzelmeket is. 

nyilas: Lehet, hogy végre kivételesen a kisujjadat sem kell mozdítanod azért, hogy elérd, amit akarsz. Persze ha teszel is valamit, minden gyorsabban jön majd. 

bak: Nem kötelező jó pofit vágnod olyan dolgokhoz, amik egy csöppet sem tetszenek. Nyugodtan fejtsd ki a véleményed, hiszen az őszinteség mindig nagyon fontos. 

vízöntő: Sok jó dolog történik majd veled a héten, amire szükséged is lesz, mert sajna a rosszból is kijut majd rendesen. De kitartás, hamarosan vége lesz a szívásnak. 

halak: Könnyen lehet, hogy ez a hét örök emlék marad, bár sajnos nem biztos, hogy pozitív értelemben. De adjon erőt a tudat, hogy másnak sem könnyebb.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal