2012. július 6., péntek

A világ legjobb állása - gyerekeknekAz angliai Kentben élő, ötéves Jessica Rosbrook játéktesztelőként dolgozik, méghozzá jó pénzért - na, erre mondják azt, hogy gyerekjáték az élete!
Jessicának szerencsére bejárnia sem kell munkahelyére, otthon dolgozhat teljesen rugalmas időbeosztásban, mivel a játékgyártó cég házhoz viszi neki a "melót". Persze azért néha bemehet az irodába játszani egy kicsit, hiszen fő feladata a tesztelési játszadozáson túl a játékok értékelése is, ami azért felelősségteljes munka.
"Eleinte csupán élvezte, hogy állandóan új játékokat kap, és hogy elsőként próbálhatja ki a gyerekek közül, de mostanra már tudatosult benne, hogy számít a véleménye, és amit csinál, azzal eldöntheti, hogy egy-egy játék a boltokba kerül-e vagy a kukába"
- mondta Jessica mamája, a 33 éves Carly.
A megrendelő is rendkívül elégedett: úgy véli, Jessica körültekintő, lelkes vagy éppen elgondolkodtató véleménye nélkül sokkal nehezebb lenne elérni a célcsoportjukat... és hát igazuk van: miért ne a gyerekek dönthetnék el, melyik játék jó vagy rossz...?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal