2012. augusztus 14., kedd

Heti horoszkóp augusztus 13-19.

kos: Pihenned kéne, hogy egy kicsit összeszedd magad. A pörgésből is megárt a sok. 

bika: Remek hétre számíthatsz: a haveroknak köszönhetően egy rakás szép emlékkel gazdagodhatsz majd. 

ikrek: Próbáld egy kicsit érettebben kezelni a konfliktushelyzeteket - a hisztizésből már kinőttél, úgyhogy hagyd abba. 

rák: Nem tudod, mit kezdj magaddal? Ne aggódj, a barátaidnak lesz egy csomó ötletük - mondj igent a meghívásokra és király heted lesz. 

oroszlán: Összevesztél valakivel? Ez még nem a világ vége, de ha annyira zavar, akkor a szenvedés helyett próbálj kibékülni vele. 

szűz: Nézz magadba egy kicsit, mert azok a dolgok, amiket felrósz a környezetednek, lehet, hogy benned is ugyanúgy megvannak. 

mérleg: Olyan lehetőségek tárulhatnak eléd a héten, amiket vétek lenne kihagyni. Vedd őket észre, és cselekedj! 

skorpió: Kicsit nyomott hangulatban lehetsz a héten, de ez nem baj. Néha kell az embernek a lustulás, hogy újra feltöltődhessen. 

nyilas: Ne kombinálj! Ha nem tudod, mit akar a másik, egyszerűen kérdezd meg tőle, különben idegbajba kergeted saját magad. 

bak: A héten nagy szüksége lehet rád a családodnak. Add meg nekik a támogatást ugyanúgy, ahogy ezt ők is megteszik érted minden nap. 

vízöntő: Szedd már össze magad! Jó dolog a lazulás, de ha túlságosan beleszoksz, kínszenvedés lesz majd újra dolgozni/tanulni. 

halak: Légy résen, mert lehet, hogy valaki keresztbe akar tenni neked. Ne add meg neki azt az örömet, hogy elérje a célját. 


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal