2012. szeptember 1., szombat

Heti horoszkóp augusztus 27-02.

kos: Vedd fel a csendes megfigyelő pozícióját, így ugyanis könnyedén kiderítheted, hogy kiben bízhatsz meg, és ki az, aki csak úgy tesz, mintha jót akarna neked – sajna lehet, hogy az utóbbiból több lesz :(

bika: Ne nyafogj állandóan, inkább örülj, hogy van mit csinálnod. Hidd el, az unalomnál még a házimunka is jobb. 

ikrek: Változások jönnek az életedben, amik sokat segítenek majd abban, hogy jobban átlásd az életedet. De ne hatalmas dolgokra számíts – most az apróságok többet jelentenek. 

rák: A héten legyen a mottód a kitartás. Sok minden zúdulhat a nyakadba, de nem szabad semmit feladnod, mert később nagyon megbánhatod. 

oroszlán: Ha érvényesülni akarsz az életben, meg kell tanulnod az önreklámozást. Sajnos nem elég a teljesítmény – hallasd a hangodat is. 

szűz: Semmi olyasmibe ne vágj bele, aminek az eredménye csak a szerencsén múlik. A héten Fortuna nem áll melléd, ezért nem számíthatsz semmi jóra. 

mérleg: Alkalmazkodj a környezetedhez, mert sosem fognak téged befogadni, ha egy kicsit sem vagy nyitott a változásra. Ráadásul nem is biztos, hogy a te hozzáállásod a megfelelő. 

skorpió: A héten a kelleténél agresszívabb leszel mindenkivel, pedig teljesen felesleges ez a hozzáállás. Szép szavakkal is elérheted ugyanazt az eredményt, ráadásul így meg sem bántasz senkit.

nyilas: Végre egy hullámhosszra kerülsz a környezeteddel, és nem érzed magad kívülállónak. Használd ezt ki, és az arra érdemes emberekkel mélyítsd el a kapcsolatodat.

bak: Használj ki minden eléd táruló lehetőséget, mert mindegyikből hasznot húzhatsz. Jó heted lesz, de csak okosan! 

vízöntő: Nagyon elemedben leszel a héten, és ez a pörgés a környezetedre is átragad majd. Bárhová mész, mindenki arcára mosolyt csalsz, ami nem kis teljesítmény. 

halak: Egy korábbi rossz döntésnek most meg kell innod a levét. Sajnos elég húzós lesz a heted, de erőt meríthetsz a szeretteidből, akik mindig melletted állnak. 0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal