2012. szeptember 6., csütörtök

Heti horoszkóp szeptember 03-09.

kos: Tiszta lappal indulsz neki a hétnek. Ügyelj arra, hogy ne kelts rossz benyomást, ugyanis ez hatással lesz az egész tanévedre. 

bika: Ezen a héten rengeteg teendőd lesz! Végezd el mindet, nehogy halmozódjanak! Utólag már biztos nem lesz kedved nekilátni. 

ikrek: Bár jó lett volna még egy hónap szünet, azért az is motivál, hogy belefoghatsz valami újba. Végre kiélheted a kreativitásod! 

rák: Ez a hét tele lesz rejtéllyel! Csak akkor sikerül kigubancolnod a szálakat, ha nagyon figyelmesen tanulmányozod a környezetedet!

oroszlán: A héten inkább csak halmozod a problémákat, mintsem megoldanád őket. De ha türelmes és figyelmes vagy, mégis kilábalhatsz a csávából! 

szűz: Most valaki a környezetedben sokkal izgalmasabbnak tűnik, mint régen. Alig várod, hogy a közelébe kerülhess! 

mérleg: A te döntéseden múlik, akarsz-e szürke egérke maradni, vagy te leszel a legvonzóbb egyéniség. Most ugyanis tiszta lappal indulsz! 

skorpió: Próbáld meg élvezni ezt a hetet! Ugyan reménytelennek látod a helyzeted, derűlátással sokat javíthatsz rajta! 

nyilas: Lelőhetetlen vagy a héten! Pörögsz, dolgozol, szórakozol. Keress hozzá egy megfelelő partnert, akivel megoszhatod élményeidet. 

bak: Nehéz döntés előtt állsz. Családod és barátaid akkor is szeretni fognak, ha végül nem a nekik tetsző lehetőséget választod. 

vízöntő: A héten neked kell rendbe hoznod, amit mások elrontottak. Idegesít, de gondolj arra, hogy te tanulsz belőle, így még hasznos is neked a dolog. 

halak: Csínytevést csínytevésre halmozol, ami kétségkívül jó móka, de gondolj arra is, hogy valakinek ezzel nagyon sok bosszúságot okozol! 0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal