2012. szeptember 12., szerda

Heti horoszkóp szeptember 10-16.

kos: Előtérbe kerül kissé geek oldalad. Lehet, hogy rákattansz valami új kütyüre, vagy csak a szokásosnál több időt töltesz az Interneten. 

bika: A szokásosnál több vitahelyzet merül fel a hét folyamán, és szerencsére - vagy szerencsétlenségedre - mindent több oldalról látsz. Azért merj dönteni! 

ikrek: Intellektuális stimulációra van szükséged, bár ehhez nem feltétlenül elegendő az iskola. Lógj sokat olyanokkal, akikkel hasonló a gondolkodásotok. 

rák: Teljesen össze leszel zavarodva a hét elején. Merre indulj? Melyik a helyes út? Pár napon belül rájössz, hogy jól döntöttél-e. Hallgass a szívedre! 

oroszlán: Elég furcsán alakulnak a dolgok a következő napokban, de szerencsére barátaidra mindig számíthatsz a bajban! Ha tanácstalan vagy, kérj segítséget! 

szűz: Ha a hét elején letudod fontosabb teendőidet, a hét második felében bőven jut időd a pihenésre, a barátokra, a kikapcsolódásra. 

mérleg: Ideje kicsit jobban odafigyelned arra, hogy milyen emberekkel veszed körül magad. Inspirálóan hatna rád egy-két mélyebb beszélgetés hozzád hasonló gondolkodásúakkal.

skorpió: Olyan lehetőséget kapsz, amit képtelen vagy visszautasítani, pedig jól tennéd, ha elállnál a dologtól. Utólag ugyanis megbánod a következményeket.

nyilas: Elképesztően sok tennivalód akad ezen a héten, és van egy olyan rossz hírünk, hogy ezzel ismerőseid sincsenek másképp. Ami annyit tesz, hogy egyedül kell kibírnod. 

bak: Ideje lenne leállnod a pletykálkodással, különben igen nagy port kavarsz magad körül. Nem lesz könnyű dolgod, de meg kell próbálnod valahogy. 

vízöntő: Váratlan üzenetet kapsz, de kreatívan kell reagálnod rá - úgyhogy jobb, ha felkészülsz! Próbálgasd a kommunikáció különböző formáit.

halak: Már-már azt hitted, mindent tökéletesen átlátsz, aztán egyszer csak azon kapod magad, hogy több napig tartó káosznak nézel elébe. De legalább inspirálóan hat rád! 
0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal