2012. szeptember 17., hétfő

Heti horoszkóp szeptember 17-23.

kos: Tele vagy szuper ötletekkel a héten! De mielőtt teljesen beleéled magad, vizsgáld meg jobban, melyiket lehet valóban megvalósítani! 

bika: A héten egyre szaporodnak irigyeid, és megpróbálják elrontani az örömödet. Ne hagyd, hogy sikerüljön nekik! Ne is törődj velük! 

ikrek: Sokkal könnyebben boldogulnál, ha nyitnál mások felé! Szomorkodhatsz, hogy milyen nehéz egyedül, de ha nem próbálkozol, magányos maradsz! 

rák: Egy múltbéli árny egész héten kísérteni fog. Jobb lenne, ha tisztáznád a vele kapcsolatos érzéseidet, különben sosem lesz nyugtod! 

oroszlán: Tudod, hogy valaki hazudik neked. Játssz nyílt lapokkal, és vond kérdőre az illetőt! Még szerencse, hogy mindig képes vagy megbocsátani. 

szűz: Csodálatosan boldog napok elébe nézel a héten. Végre eléred egy olyan célod, amiért már nagyon régóta, és kitartóan dolgoztál. 

mérleg: A héten rengeteg pluszfeladatot kapsz. Morgolódhatsz miatta, de végülis te profitálsz belőle, hiszen te okosodsz tőle! 

skorpió: Kicsit túlságosan érzékeny leszel a héten. Próbáld meg tartani magad, mert a végén a környezeted hozzád sem mer majd szólni! 

nyilas: Valaki kikotyog neked egy titkot, és hirtelen nem is tudod, mihez kezdj az információval. Csak óvatosan, árthat valakinek, ha továbbadod! 

bak: A héten sokakat megbánthatsz a vicceiddel. Figyelj jobban, nem mindenki nevet azon, ha gúnyt űznek belőle! A piszkálódás nem menő! 

vízöntő: Nézz magadba a héten! Egy vitás helyzetben alul maradsz, de nem ismered el a vereséget, csak tovább támadsz. Inkább kérj bocsánatot!

halak: A héten nagy bajt hozhatsz a fejedre, ha nem vagy őszinte! Akárhogy is ügyeskedsz, biztos, hogy kiderülnek a turpisságaid. 
0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal