2012. szeptember 25., kedd

Heti horoszkóp szeptember 24-30.

kos: Legyél körültekintőbb, amikor a jövődet illető kérdésekben hozol döntést. Sok minden múlhat egy jól megfontolt lépésen. 

bika: A döntéseidet Te hozd meg, és semmi esetre se hagyd, hogy ezt más tegye helyetted. Nem vagy te egy bábfigura! 

ikrek: A siker nem áll tőled távol, de ez nem elég. Ha Te nem teszel érte, akkor nem fog magától semmi összejönni. 

rák: Még nincs is tél, de Te már el vagy havazva... Túl sokat vállaltál, de most nem tudod teljesíteni a követelményeket. 

oroszlán: Lehet, hogy a szomszédban zajló építkezés hangzavara miatt nem tudsz majd koncentrálni a tanulásra... 

szűz: Érthető módon a munkába és a tanulásba temetkezel. Ez hosszú távon jól jön ám majd neked, csak azért ne felejts el élni. 

mérleg: Ne aggódj ennyire a karriered miatt, nem lesz gond! Mindenki tudja, hogy jó vagy, ezt épp ideje neked is elfogadnod! 

skorpió: Haladéktalanul pótold a lemaradásaidat, különben sosem fogod felvenni a tempót a körülötted süvítő világgal. Kitartás, ez az év is csak 365 napig tart! :) 

nyilas: Használd ki az alkalmat, amíg még tolerálható hőmérsékletű az idő. Főleg a hét második felében érdemes természetközelben lenned. Hatalmas lendületet fog adni! 

bak: Próbáld meg méltósággal feldolgozni a kudarcokat, és nem kiakadni azon, hogy nem minden jöhet össze elsőre. 

vízöntő: Remek heted lesz! Végre úgy jönnek össze a dolgaid, ahogyan megálmodtad őket. Élvezd ki, és ne hagyd, hogy bárki elrontsa kedved! 

halak: Haladéktalanul szedd össze magadat. Mostanában egy kicsit szét vagy csúszva, ami nem tesz jót az eredményeidnek. Ezen épp ideje változtatni. 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal