2012. október 1., hétfő

Heti horoszkóp október 01-07.

kos: Vedd elő spontán és belevaló éned, ha fel akarod dobni a mindennapjaid. Rengeteg lehetőséged akad, hogy új embereket ismerj meg, úgyhogy ne tétlenkedj! 

bika: Meglehetősen feszülten indul a hét, hiszen rengeteg meló szakad a nyakadba. Szerencsére kitartó jellem vagy, így a napok teltével szépen elapadnak a gondok és megnyugodhatsz.

ikrek: Hallgatnod kell mások véleményére - főleg a közeli ismerősökére -, ha minél gyorsabban túl akarsz lépni a felmerülő akadályokon. Hétvégére minden rendben lesz! 

rák: Tettre kész típus vagy, viszont most nem ártana, ha nem hirtelenkednél. Akár tízszer is gondolj végig mindent, mielőtt cselekednél, különben balul sülhet el a dolog! 

oroszlán: Akármilyen szituációkba is fuss bele, te mindenből ki tudod hozni a legjobbat. Ha másokat kell mozgósítani, azzal sem lesz gondod - szinte mindenki pattan a hívásodra!

szűz: Ha fontos elintéznivalód akad, esetleg a nyakadba hullott egy rakás tennivaló, érdemes ha kerülöd mások társaságát. Kissé ronthatnak motivációdon ugyanis. 

mérleg: Akármilyen igazságtalan helyzetbe is keveredsz, kénytelen leszek diplomatikusnak lenni. Szerencsére te ebben igen jó vagy, úgyhogy nem lesz semmi gond. 

skorpió: Ha szeretnéd legalább kapcsolataidat rendben tudni ebben a zűrösebb időszakban, legyél olyan rugalmas és engedékeny, amilyen csak tudsz! 

nyilas: Minél több időt szánsz mélyebb, hosszabb beszélgetésekre, annál jobb! Gyakran ennyi is elég egy probléma megoldásához. 

bak: Akármilyen problémákkal is kelljen szembenézned, fontos, hogy ne aggodalmaskodj túl sokat rajtuk. Nagyon egyszerű megoldásokat találsz rájuk, úgyhogy csak nyugi! 

vízöntő: Rendkívül energikusan indul ez a hét, az új hónap gondolata pezsdítően hat rád. Kreatív tevékenységekkel tökéletesen kiélheted energiáid! 

halak:Előtérbe kerülnek az érzelmek a héten, ami sok bonyodalomhoz vezethet. De ne ijedj meg, idővel minden szépen a helyére kerül és kitisztul a kép. 0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal