2012. október 8., hétfő

Heti horoszkóp október 08-14.

kos: Néha azoknak a kötelességeknek is eleget kell tenned, amikhez semmi kedved. Most ennek jött el az ideje. 

bika: Véletlenek nincsenek, de sors létezik. Neked most nagyon pozitívan alakulnak a dolgaid, és a következő napokban ezt erősen érezni fogod. 

ikrek: Vedd lazábbra a figurát ezen a héten, és ne törődj azzal, hogy a többiek mit mondanak. Csak irigyek rád. 

rák: A figyelmedet nem tudod egyszerre több dologra összpontosítani, ne is próbálkozz vele. Egyenként végezz a feladataiddal! 

oroszlán: Fő az elővigyázatosság. Vannak akik irigykednek a pozíciódra, és mindent megtesznek, hogy a helyedbe léphessenek. 

szűz: Ha eddig azt hitted, hogy sínen vagy, akkor nem láttál még semmit. Meglepetések sora vár rád! Engedd el elvárásaidat és elképzeléseidet - rugalmasnak kell lenned! 

mérleg: Bár nagyjából sikerült egyensúlyba hoznod magad, érzed, hogy intellektuális stimulációra van szükséged. Ne habzsolj - apránként kell feltöltened magad. 

skorpió: Bár a legtöbbször érdemes kompromisszumokat kötni, most jobban jársz, ha ragaszkodsz előzetes terveidhez. Különben nem fogsz egyről a kettőre jutni! 

nyilas: Ne rohanj annyira előre, különben nagyon fontos dolgok kerülhetik el a figyelmedet. Tartsd fél szemed a részleteken, mert segítenek tovább "építkezni". 

bak: Lehet, hogy sikerült spórolnod valamennyit. Úgy néz ki, hogy a pénzügyeid kezdenek egyenesbe jönni! Csak nehogy ezen felbuzdulva gyorsan elszórd minden pénzed!

vízöntő: Lassan haladsz, de jó úton. Ezért mindig sokan irigyeltek téged, és ez továbbra is így van! Ez ne zavarjon meg abban, hogy ebben az ütemben haladj céljaid felé. 

halak: Ne légy szemtelen a családtagokkal, mert az a későbbiekben visszaüthet. Ne azokon töltsd ki haragod, akik nem érdemlik meg. 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal