2012. október 15., hétfő

Heti horoszkóp október 15-21.

kos: Bár nem adja egyértelműen tudtodra, valamelyik barátodnak nagy szüksége lenne rád. Legyél figyelmes és nyújts segítő kezet, ha kell! 

bika: Pörgesd fel kicsit az eseményeket, de legalább vigyél egy kis színt a hétköznapokba. Nem punnyadhatsz egész héten, különben kimaradsz a jóból! 

ikrek: Szinte ki sem tudod adni magadból azt a hatalmas mennyiségű energiát, ami benned lakozik. Minél több intellektuális kihívással találod szembe magad, annál jobb! 

rák: Valami kissé felbolygatja családi életed - legyen szó egy új szerelemről, vagy akár nem túl fényes jegyekről. No para, simán megoldod a helyzetet! 

oroszlán: Ha valamilyen hatással szeretnél lenni környezetedre, ideje hallatnod a hangod. Az emberek kifejezetten fogékonyak most arra, amit mondasz! 

szűz: Kissé le kellene térned a megszokott pályáról, mielőtt begyöpösödöttnek hisznek. Te is tudsz bevállalós és izgalmas lenni - mutasd meg nekik! 

mérleg: Elérkezett az ideje egy kis önfényezésnek. Valamilyen területen igen szép munkát végeztél mostanság, ha másért nem, legalább önbecsülésed tuningolásáért oszd meg másokkal!

skorpió: Nem igazán találod a logikát semmiben, de ne is fáraszd magad a keresésével! Hagyd, hogy a dolgok maguktól történjenek - majd később összeszeded magad! 

nyilas: Minél több emberrel veszed magad körül, annál produktívabban töltöd az időd. Ha erre nem igazán van mód, akkor is fontos, hogy magad mellett tarts valakit. 

bak: Igencsak ziláltak a körülmények - valahogy minden ismerősöd érzékenyebb és sértődékenyebb a megszokottnál. Figyelj az egyenes, tiszta kommunikációra, hogy megelőzd a bajt!


vízöntő: Belép az életedbe egy olyan személy, akire sosem számítottál volna! Még nem tudod hogyan, de már most érzed, hogy teljesen felforgatja majd mindennapjaid! 

halak: Ideje levetkőznöd azokat a negatív energiákat, amiket az év során szedtél fel. Új feladatok és élmények várnak rád. Tekints előre! 
0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal