2012. október 30., kedd

Heti horoszkóp október 29-04.

kos: Azzal nem jutsz egyről a kettőre, ha ölbe tett kézzel várod a sült galambot. Aktivizálnod kell magad, ha szeretnél közelebb jutni céljaidhoz! 

bika: Igen pörgősen alakulnak az események körülötted, de te nem igazán tudod felvenni az ütemet. Nem is kell, ha úgy érzed, hogy most ez a jó neked! 

ikrek: Nagy befolyással lehetsz most a környezetedre. Ha valamiféle változást szeretnél elérni, nem is kell mást tenned, csak kommunikálnod ötleteidet! 


rák: Kissé gyorsabban pörög a nyelved, mint az agyad, így könnyen bajba kerülhetsz. Mondjuk amúgy sem tudtad volna elkerülni ezeket a szituációkat.. 

oroszlán: Kicsattanó energiával indul a heted, ami környezetedre is igen jó hatással van. Segíts azoknak, akiknek szükségük van rá, veled könnyen megoldódik minden probléma! 

szűz: Kissé vissza kellene venned adakozó kedvedből. Mások megsegítése jó dolog, de egyelőre jobban jársz, ha saját érdekeid részesíted előnyben. 

mérleg: Sokkal jobban alakul szerelmi életed, mint gondolnád - de egyelőre inkább barátaiddal kellene foglalkoznod. Életed ezen területe kicsit nagyobb figyelmet igényel. 

skorpió: Állandóan konfliktushelyzetben találod magad. Igazából az lenne a legjobb, ha ezeket megpróbálnád messzire elkerülni - vagy minél gyorsabban letudni. 

nyilas: Csak úgy buzognak benned a kreatív ötletek. Ne is fogd vissza magad! Állj neki mielőbb a megvalósításuknak, mielőtt elszállnak! 

bak: Már régóta szeretnél találkozni valakivel, de eddig sosem sikerült időt keríteni rá: nos, itt az egész hét rá, úgyhogy ne szalaszd el az alkalmat! 

vízöntő: Míg ismerőseid csak punnyadni tudnak, te szikrázol az újabb és újabb ötletektől. Minimális erőfeszítéssel nagy előrelépést tehetsz céljaid felé! 

halak: Kiszámíthatatlan helyzetek előtt állsz, úgyhogy legyél olyan rugalmas, amilyen csak tudsz! Ha minden eshetőségre felkészülsz lelkileg, nem érhet baj! 

 xoxo0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal