2012. november 7., szerda

Heti horoszkóp november 05-11.

kos: Már jó ideje halogatsz egy-két teendőt, pedig tudod, mennyivel előrébb lennél, ha letudnád őket. Ideje levenned a válladról a súlyt! 

bika: Hallgass megérzéseidre! Ha így teszel, hirtelen azon kaphatod magad, hogy sokkal többet tudsz egy személyről vagy szituációról, mint hinnéd! 

ikrek: Túlságosan ráakaszkodsz valakire, akinek nagyobb térre lenne szüksége. Vigyázz, nehogy ezzel szúrj el valamit! 

rák: Elég heves érzelmekkel vagy tele, de szerencsére ez nagyrészt jó hatással van rád. Ha rosszul éreznéd magad, próbáld megérteni a helyzetet, amiben épp találod magad. 

oroszlán: A szomorkás idő ellenére belőled csak úgy sugárzik a jókedv! Ilyenkor érdemes új ismeretségeket kötnöd, vagy másokat segítened. Legyél sokat társaságban! 

szűz: A barátaidnak nagy szüksége van rád - attól függetlenül, hogy ezt nem feltétlenül jelzik feléd. Minél több időt töltesz társaságban, annál hasznosabbá teszed magad! 

mérleg: Ismerőseidnek tanácsra van szüksége. Add meg nekik! Megközelítőleg sem olyan nagy a káosz a baráti körben, mint amilyennek néhányan hiszik. 

skorpió: Csak kérned kell és bármit megkaphatsz! Pozitív kisugárzásodnak köszönhetően szinte a kisujjad sem kell mozdítanod céljaid eléréséhez! 

nyilas: Hangulatváltozásaid fogják alakítani az életed a héten. Ha energikus vagy, vedd körül magad emberekkel, de ha inkább punnyadnál, tölts minőségi időt egyedül! 

bak: Gyakorlatias oldalad kerül előtérbe, ahogy sorra veszed végig a hét teendőit. Kezdd a legfontosabb kötelességeiddel, a többit hanyagolhatod egy kis ideig.. 

vízöntő: Szinte elképzelni sem tudod, mit jelent odafigyelni egy feladatra - olyan szétszórt vagy! Pedig muszáj lesz megerőltetned magad, különben nem jutsz egyről a kettőre.. 

halak: Egyszerűen megőrjít az egyedüllét, úgyhogy tegyél ellene! Keress fel egy-két ismerőst, vagy szerezz újakat online vagy valamilyen eseményen. 

 xoxo

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal