2012. november 12., hétfő

Heti horoszkóp november 12-18.

kos: Az időjárás elég rossz hatással lesz a teljesítőképességedre. Nehezen koncentrálsz, nehezen kelsz. Bírd ki valahogy! 

bika: Mi történik veled? Mintha agresszívebb lennél a szokásosnál. Valakit most nagyon könnyen megbánthatsz a viselkedéseddel! 

ikrek: Próbáld meg nem elhanyagolni a családodat a héten. A szülőknek igenis komoly szükségük van rád. Vigyázz rájuk most még jobban! 

rák: Nincs kizárva, hogy te leszel a barátaid nagy megmentője. Most mindenki azért keres meg, hogy meghallgasd a problémáikat. Lelki szemetesládának lenni nehéz, de megtérül! 

oroszlán: Túl sokat foglalkozol magaddal. Miért nem teszel végre valamit másokért is? Lehet, hogy pont ez kell majd ahhoz, hogy teljesen fel tudj töltődni! 

szűz: Már te sem tudod, hogy miért vagy mindig szomorkásabb mostanában. Lehet, hogy a szürkeség miatt? Alakítsd úgy környezeted, hogy kellemesen érezd magad benne! 

mérleg: Ne most akarj fontos döntéseket hozni. Inkább várd meg a következő hetet. Lehet, hogy most mindent megbánnál. Ne siess sehová! 

skorpió: Kicsit olyan lesz ez a hét, mintha az élet most próbálná meg bepótolni mindazt a jót, amire eddig vágytál. Figyelj oda a pozitív visszajelzésekre! 

nyilas: Előtérbe kerül kreatív éned, így egész biztosan megtalálod a módját, hogy kiélhesd elképzeléseid. Lehet, egy kicsit túl is pörgöd magad, de nem baj, néha ilyen is kell. 

bak: Haladéktalanul szedd össze magadat, különben a saját életed irányítása kicsúszik a kezedből. Lehet, kicsit egészségesebb életmódra kellene térned. 

vízöntő: Ez a heted egy kicsit döcögősen indul, de a végére jön egy űrből is jól látható méretű happy end. Fel a fejjel, minden jóra fordul! 

halak: Túl sokszor érzed úgy, hogy csak szenvedés számodra az élet. Pedig tanulnod kellene a problémákból, és arra koncentrálni, hogyan lehet a legegyszerűbben megoldani őket. 
xo 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal