2012. november 21., szerda

Heti horoszkóp november 19-25.

kos: Még a szokásosnál is öntudatosabb vagy, ráadásul senki sem tudja elterelni a figyelmed új célodról. Csak törtess előre, a végén meglepő eredményeket érhetsz el! 

bika: Tökéletes időszak ez, hogy megoldj egy-két érzelmi vagy párkapcsolati problémát. Hallgasd meg minden beavatott véleményét, és mérlegelj! 

ikrek: Bármennyire is szeretnél mindig ura lenni a helyzetnek, néha még függesz másoktól. Ezt saját bőrödön tapasztalod meg a héten és nem tudsz mást tenni, csak tűrni. 

rák: Az extrém végletekről fog szólni a hét. Vagy minden a legjobbak szerint alakul vagy borzasztó napoknak nézel elébe. Utóbbi esetén vonulj vissza kicsit és várj a szebb időkre. 

oroszlán: Kissé mintha eltévedtél volna. Fogalmad sincs, mi zajlik körülötted. Ne görcsölj és ne próbáld meg irányítani a helyzetet. Rossz fényt vetne rád. 

szűz: Előtérbe kerül romantikus oldalad. Ne is takargasd! Ha szeretnéd elnyerni valaki tetszését, ideje megmutatnod, milyen kedves és érzelmes tudsz lenni. 

mérleg: Újra kísért a múlt. De nem kell megijedned, hiszen rengeteg tapasztalatot gyűjtöttél annak idején, úgyhogy sokkal bölcsebben, következetesebben állsz a probléma elé. 

skorpió: Tele van a fejed jobbnál jobb ötletekkel, ráadásul most azt is tudod, hogyan valósítsd meg őket! Ne halogasd a dolgot, hanem láss mielőbb munkához! 

nyilas: Kissé elkezded másképp látni a dolgokat, mint eddig. Ez szokatlan helyzetet teremt, ugyanis rugalmasnak kell lenned, hogy alkalmazkodhass az új viszonyokhoz. 

bak: Kitartó vagy, amire egész sokan irigykednek a környezetedben. Nem baj, ha nincs energiád, tartsd szem előtt a célod és apró lépésekben haladj felé! 

 vízöntő: Egyszerűen ki nem állhatod, ha valamilyen formában korlátoznak, pedig ilyen helyzetben találod magad a héten. Nem sok mindent tehetsz, csak tűrj és várj. 

halak: Úgy érzed, valami hatalmas és megoldhatatlan problémával állsz szemben, pedig ha igazán nekiállsz foglalkozni vele, rájössz, hogy nem is olyan nagy ügy. 

 xoxo

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal