2012. november 26., hétfő

Heti horoszkóp november 26-02.

kos: Igencsak energikus hétnek nézel elébe és környezeted is felpörgeted hozzáállásoddal. Vedd körül magad emberekkel, mert csapatban hatékonyabb vagy! 

bika: Nem feltétlenül kell megváltoztatnod szokásaid, csak azért, mert valaki rád száll. Szeretsz mindent a saját módszereiddel megoldani, kérd, hogy adjanak elég teret hozzá! 

ikrek: Mintha kissé ignorálnának ismerőseid. Próbáld meg máshogy magadra vonni a figyelmüket! A szokásos módszer nem igen jön már be.. 

rák: Elég gyakran elkalandozik a figyelmed, hiszen lépten-nyomon felsejlik a múlt. Ne aggódj emiatt, hiszen érdekes dolgokra jöhetsz rá így.

oroszlán: Teljesen magával ragad egy új hobbi vagy ismerős. Ez rengeteg energiával tölt fel, amit megállás nélkül sugárzol magadból. 

szűz: Sokan hozzád fordulnak majd segítségért, pedig jobban járnál, ha magadra is figyelnél egy kicsit. Persze azért nem kell elzárkóznod mindenkitől.. 

mérleg: Időszerű lenne belevágnod valami újba. És ez nem csak rád vonatkozik! Nem tenne túl jót a megítélésednek, ha lustálkodnál, miközben mindenki hajt. 

skorpió: Előtérbe kerül érzékenyebb oldalad, ami nagyon is elnyeri a tetszését valakinek. Úgy tűnik, valami igazán romantikus van kibontakozóban... 

nyilas: Kifelé, a környezetedben lévőkre irányul minden figyelmed. Minél többet vagy társaságban, annál hasznosabban és kellemesebben töltöd az időt! 

bak: Különleges kapcsolatba kerülsz a múlttal. Legyen szó nagy családi gyülekezésről vagy érdekessé váló történelem órákról, a lényeg, hogy igazán jól telik majd az idő! 

vízöntő: Valami egészen új és izgalmas dolog köszönt be életedbe. Most aztán megmutathatod, hogy milyen ügyesen alkalmazkodsz az ismeretlen viszonyokhoz! 

halak: Néha mintha azon kapnád magad, hogy egy helyben toporogsz. Pedig karnyújtásnyira van a megoldás ahhoz, hogy gyorsan elérd aktuális célod! 

xoxo

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal