2012. december 4., kedd

Heti horoszkóp december 03-09.

kos: Úgy érzed, mintha hiányozna valami az életedből. A változás pedig rajtad múlik! Legyél egy kicsit figyelmesebb, hogy észrevedd az új lehetőségeket! 

bika: Súlyosan összekapsz egy barátoddal valami nevetséges apróság miatt. Megéri kockáztatni a kapcsolatotokat vagy okosabb lenne kompromisszumot kötni? 

ikrek: Aktivizálnod kell magad, ha egyről a kettőre szeretnél jutni. Ne várd a sült galambot ölbe tett kézzel, mert akkor jó ideig egy helyben fogsz toporogni! 

rák: Kisebb pénzügyi problémákkal kell szembenézned, ami nem igazán szerencsés így karácsony előtt. Próbáld minimálisra venni a kiadásaidat, hogy maradjon a fontos dolgokra!

oroszlán: Kicsit fel kell pörgetned magad, ha bizonyítani szeretnél. Ha minden nap legalább fél órát mozogsz, szemmel látható változást tapasztalhatsz magadon! 

szűz: Akármilyen határozott elképzeléseid vannak egy témában, néha nem árt egy kis rugalmasság. Minél nyitottabb vagy, annál érdekesebb információkhoz juthatsz! 

mérleg: Ne idegesítsd magad felesleges apróságokon, hiszen sokkal fontosabb dolgod akad! Koncentrálj arra, ami igazán számít, minden más feleslegesen veszi el az energiád! 

skorpió: Valaki áskálódik a hátad mögött. Ha egy közeli barátról van szó, ülj le vele megbeszélni a dolgot, azonban ha távolabbi ismerős, egyszerűen ignoráld! 

nyilas: Legyél kicsit figyelmesebb és tudatosabb, amikor társaságban vagy. Megfelelő viselkedéssel igen jó benyomást tehetsz valakire. Ki tudja, mi lesz belőle! 

bak: Kicsit sok elvárásod van mások felé ahhoz képest, hogy te mennyit nyújtasz. Előbb tegyél le valamit az asztalra, aztán követelőzz! 

vízöntő: Jelentéktelennek érzed magad, mert valaki nem úgy viselkedik veled, ahogy szeretnéd. Tudakold meg, mi az oka, mielőtt túlgondolod a dolgokat! 

halak: Sokkal könnyebb depressziózni, mint felelősséget vállalni a történésekért. Pedig csak és kizárólag rajtad múlik, hogy hogyan alakulnak a napjaid! 

xoxo. 

Címkék:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal