2012. december 10., hétfő

Heti horoszkóp december 10-16.

kos: Annyi teendőd van, hogy néha teljesen megfeledkezel magadról. Fontos, hogy tarts rendszeres szüneteket, hogy letisztázhasd magadban, egyáltalán a helyes úton jársz-e.

bika: Végre stabilizálódni látszik anyagi helyzeted, bár így karácsony előtt elég nehéz kérdés, hogy mire használd fel a pénzed. Próbálj olyan döntést hozni, amivel mindenki jól jár! 

ikrek: Elég leterheltnek érzed magad, minden szempontból. Nem egyszerű időszak ez a számodra, de hosszú távon nagyon sokat profitálsz belőle. Csak várd ki a végét türelemmel.

rák: Erős varázsod van most társas körökben. Ha segítségre van szükséged, szinte csak csettintened kell. Azonban kellő önállóságot is kapsz, ha épp erre vágysz. 

oroszlán: Iszonyúan félsz a következményektől, de muszáj meghoznod egy fontos döntést. Felesleges tovább halogatnod, később sem lesz könnyebb dolgod. 

szűz: Valaki olyasmit mond neked, ami különösen felzaklat. Stresszes napoknak nézel elébe, azonban a jó hír, hogy így sokkal produktívabb vagy. Bizonyíts! 

mérleg: Konfliktusba kerülsz egy közeli baráttal vagy családtaggal, csupán azért, mert elbeszéltek egymás mellett. Próbáld felhívni figyelmüket a probléma valódi okára. 

skorpió: Megérzéseid pontosan az ellenkezőjét sugallják annak, amit valójában tenni szeretnél. Döntened kell, azonban nem olyan nagy a rizikó, mint hinnéd. 

nyilas: Áldozatokat kell hoznod azért, hogy előreléphess az életben. Viszont mérlegelned kell, hogy mit adsz fel miért cserébe és végül jól jársz-e a döntéseddel. 

bak: Igen erős megérzéseid támadnak egy bizonyos problémával kapcsolatban, de mégsem vagy biztos a dolgodban. Kérdezd ki egy közeli barát véleményét! 

vízöntő: Kicsit visszahúzódóbb leszel a héten, mint általában, de ez nem valamiféle konfliktus miatt van. Csupán szükséged van arra, hogy végiggondolj egy-két dolgot. 

halak: Olyan határozottak elképzeléseid, hogy mindennemű tanácsot elengedsz a füled mellett. Még azokét is, akikben amúgy megbízol. Később még fordulhatsz hozzájuk segítségért!

xoxo

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal