2012. december 20., csütörtök

Heti horoszkóp december 17-23.

kos: Egészen jól alakulnak a dolgaid a héten, bár nem hullik ingyen semmi az öledbe. Kis segítségre és energiabefektetésre lesz szükséged, hogy mindent megkapj. 

bika: Mintha mindenki az idegeiddel játszana. Szerencsére csak és kizárólag rajtad múlik, hogy hogyan jössz ki a helyzetből. Nagy levegő - ne hagyd, hogy kihozzanak a sodrodból!

ikrek: Igencsak izgalmas és hozzád hasonló érdeklődésű emberekkel hozhat össze a sors, ha egy kicsit jobban odafigyelsz. Járj nyitott szemmel és szívvel a héten! 

rák:  Elég necces helyzetekbe kerülsz, de ne ijedj meg tőlük! Ilyenkor tudod a leginkább bebizonyítani, hogy milyen fából faragtak. 

oroszlán: Kiváló ötleteid vannak és most lehetőséget kapsz, hogy brillírozz is kicsit velük ismerőseid körében. Valahogy nyitottabbak az újdonságokra, úgyhogy élj a lehetőséggel! 

szűz: Ez az időszak tökéletes arra, hogy teljesen új, akár kicsit szokatlan dolgokat próbálj ki - persze nem kell extremitásokra gondolni. Vond be egy-két barátod is! 

mérleg: Ha kissé rögösebb utakat jártál be mostanában valakivel, ideje elsimítani ügyeteket és kibékülni. Most kifejezetten könnyen megtalálod a közös hangot bárkivel. 

skorpió: Igencsak összeakasztod a bajszod szüleiddel, és sajnos nem lesz valami könnyű közös nevezőre jutni velük. De mindenképp fektess bele időt és energiát - megéri! 

nyilas: Felpörög a héten társas életed. Kisugárzásodnak köszönhetően az emberek szívesen töltenek a társaságodban időt, ráadásul az ismerkedés is könnyebben megy! 

bak: Változásokra van szükséged, de ne vágd bele semmi nagyba a fejszédet! Néhány apró módosítás és teljesen újult erőre kapsz! 

vízöntő: Telis-tele vagy jobbnál jobb ötletekkel, de valamiért sosem mered kifejezni magad. Ha felhagysz ezzel a szokásoddal, nagy előrelépést tehetsz! 

halak: Előbb-utóbb be kell látnod, hogy nem cipelheted a hátadon mindenki problémájának súlyát. Muszáj magadra is időt szánnod és pihenned, különben megőrülsz! 

 xoxo

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal