2012. december 25., kedd

Heti horoszkóp december 24-30.

kos: A héten ki kell állnod majd valakiért, aki nagyon fontos számodra. Nem lesz egyszerű, de ne add fel, mivel ennek a bizonyos szerettednek nagy szüksége van a védelmedre!

bika: Nagy rajtad a nyomás, de ha összeszeded magad, simán teljesítheted a feladataidat. Mindent bele, meg tudod csinálni! 

ikrek: Sokkal érzékenyebben viseled a héten az igazságtalanságokat, mint általában. Lehet, hogy ez a szeretet ünnepe miatt van? Ne légy annyira harcias! 

rák: Kicsit belefáradtál a karácsonyi előkészületekbe? Túl nagy volt a pörgés? Akkor rossz hírünk van, ennek idén már nem lesz vége! Próbálj meg valahogy időközben feltöltődni!

oroszlán:  Foglalkozz sokat a családoddal és a barátaiddal, mert ha nem, akkor könnyen ellened fordulhatnak. Ez így karácsonykor elég rosszul sülhetne el. 

szűz: Próbálj meg egyszerűen sodródni az eseményekkel. A héten semmiképp se próbálj meg irányítani, mert komoly ellenállásba ütközhetsz. Ez nem a harcok ideje. 

mérleg: Megjelenik valaki az életedben, akire nem is számítottál. Kellemes meglepetést okoz, ez pedig még jobban felpörgeti majd az egyébként sem unalmas hetedet! 

skorpió: Előbújik az érzelmes oldalad, amit egyébként nem nagyon szeretsz elővillantani. Nincs ezzel semmi baj, az embereknek tudniuk kell, hogy benned egy érző lélek lakozik. 

nyilas: Jön az év vége, és te mindig a múlton agyalsz. Felejtsd el végre, hogy mi volt, és élj a mának. Ez sokkal kifizetődőbb a jövődre nézve! 

bak: Tök természetes, hogy leállsz a pörgéssel karácsonykor, de vigyázz, hogy ne punnyadj túl sokat, különben igen nehéz lesz visszaállni a normális kerékvágásba! 

vízöntő: z a meglepetések hete lesz. Kicsit kiborulsz, hiszen a kellemes meglepetések mellé becsúszik néhány kellemetlen is. Nézd mindennek a jó oldalát, és akkor nagyon boldog hét elé nézel!

halak:  Előbb-utóbb be kell látnod, hogy nem cipelheted a hátadon mindenki problémájának súlyát. Muszáj magadra is időt szánnod és pihenned, különben megőrülsz!

Címkék:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal