2013. január 3., csütörtök

Heti horoszkóp december 31-06.

kos: Igazán kreatív leszel a héten, talán kicsit túlságosan is pörögni fogsz. Próbálj meg néha leállni, nehogy pont az év elején álljon be miatta az agyhalál! 

bika: Aki keres, az talál, és nem is keveset. Járj nyitott szemmel, mert most páratlan lehetőségek jöhetnek veled szembe az utcán.

ikrek: Az új év új lehetőségekkel és kihívásokkal vár. De semmi okod nincs rá, hogy idegeskedj emiatt. Nyugodj meg, így sokkal könnyebben vághatsz majd neki 2013-nek! 

rák: Ez a hét remek alkalom lesz arra, hogy átgondold, mit is tettél rosszul és jól 2012-ben. Tanulj a hibáidból, mert csak így fogod túlélni a következő évet! 

oroszlán: Kifejezetten gonoszkodó hangulatba kerülsz a héten. Vigyázz, nehogy megbánts másokat, mert te sem akarod folyamatos bocsánatkérésekkel kezdeni az Újévet! 

szűz: Kissé döcögősen végződött az előző év, ám ez nem azt jelenti, hogy az Újév is ebben a hangulatban folytatódik. A lényeg, hogy kitartó légy és türelmes! 

mérleg: A Szilveszter tökéletes alkalmat adott arra, hogy új ismeretségeket szerezz. Ne hagyd kárba veszni ezeket a kapcsolatokat, mert jól jöhetnek az Újévben! 

skorpió: Már most sok jelet kapsz, amiből kiderítheted, milyen lesz a idei éved. Járj nyitott szemmel, ki tudja, lehet, hogy máris hatalmas lehetőségek mellett haladsz el! 

nyilas: Igyekezz mielőbb minden kérdésedre választ kapni.És ha megkapod, akkor kezdj el agyalni azon, hogyan érheted el az álmaidat 2013-ban! Jó eséllyel minden rendben lesz! 

bak: Kifejezetten idegesítő időszak volt az év vége, ám úgy tűnik a héten végre minden visszaáll a rendes kerékvágásba. 

vízöntő: Éppen itt az ideje, hogy elbeszélgess a barátaiddal. Lehet, hogy az egyikük ellened fordult, csak még nem tudsz róla. Szerencsére nem vagy rászorulva. 

halak: Ha megpróbálsz objektíven gondolkodni, meglátod, hogy közel sem vagy olyan szorult helyzetben, mint hiszed. Hozzáállás kérdése, hogy hogyan indul az Újéved. 

 xoxo.

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal