2013. január 15., kedd

Heti horoszkóp január 14-20.

kos: Ne akadj ki minden kis apróságon, mert az egész hetedet bosszúsan fogod tölteni. Lazíts egy kicsit és lépj túl az idegességen. 

bika: Kerüld a héten a konfliktusokat, mert olyan lelki állapotban leszel, aminek nagyon nem tesznek jót a veszekedések. 

ikrek: Hatalmas mosollyal fogadd még a rossznak tűnő híreket is. Mindenben van valami jó; csak meg kell találnod, és máris boldogabb lesz az életed. 

rák: Ha valakit nem akarsz látni, akkor ne tedd. Egy kötelességből megbeszélt találkozó, amihez semmi kedved nincsen az egész hetedet elronthatja. 

oroszlán: Veszekedéssel semmit nem érsz el. Ha úgy érzed, hogy neked van igazad, a kiabálás helyett inkább észérveket használj a meggyőzéshez. 

szűz: Mostanában rengeteg találkozóra és bulira hívnak el a barátaid, mintha elhatározták volna, hogy téged akarnak szórakoztatni. Hidd el, párkapcsolatai gondjaidat is könnyebben meg tudnád oldani, ha nem gubóznál be. Hallgass a többiekre és élvezd ki a fiatalságod minden pillanatát! Ha néha kimozdulsz otthonról és kikapcsolódsz, más szemmel látod a nemrég történt kellemetlen eseményeket is.

mérleg: Hatalmas titok birtokába juthatsz, amivel könnyen visszaélhetsz. Alaposan gondold meg, hogy megéri-e kifecsegned a dolgot. 

skorpió: Ha bajod van valakivel, a furkálódás helyett válaszd az egyenes utat! Kerek-perec mondd meg neki a véleményedet, és ne a háta mögött pletykálkodj! 

nyilas: Bulis heted lesz, de arra azért vigyázz, hogy a kötelességeidet ne hanyagold el. Később nagyon megszívhatod a mostani lemaradásokat. 

bak: Egy csúnya veszekedés az egész hetedre rányomja a bélyegét. Próbálj túllépni rajta, mert sajnos megváltoztatni már nem tudod az eseményeket. 

vízöntő: Jó heted lesz, bár eget rengető események nem történnek majd. Viszont rossz dolgokkal sem kell szembenézned, úgyhogy örülhetsz. 

halak: Szép dolog a szorgalom, de azért a kikapcsolódásról se feledkezz meg. Nem vagy gép, egy kis pihenésre neked is szükséged van néhanapján! 

xoxo

Címkék:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal