2013. január 24., csütörtök

Heti horoszkóp január 21-től 27-ig

Kos
A humor eddig is sokszor segített már megoldani a kényes helyzeteket. Most ismét olyan napok következhetnek, amikor a nevetés segíthet ki a kutyaszorítóból. Népszerű lehetsz a munkatársaid körében, ha segíted a munkájukat és néhány ügyes ötlettel átlendíted őket a nehézségeken. Igyekezz minél jobban vigyázni az egészségedre, mert a környezetedben is egyre többen betegedhetnek meg a kellemetlen időjárás miatt.

Bika
Energiával feltöltődve, ugyanakkor ötletek nélkül vágsz neki január negyedik hetének. Nem szabad feladnod a reményt, hogy kedvesed észreveszi vágyaidat és végre úgy alakítja az életeteket, ahogyan szeretnétek. Karriered megítélése a hétköznapok kommunikációján múlik mostanában, ezért légy az átlagosnál is kedvesebb mindenkivel! Ha van egy rossz sejtésed az édesanyád gondolkodásával kapcsolatban, akkor mindenképp járj utána és ha kell, kérj segítséget!

Ikrek
Nincsenek könnyű napjaid mostanában, köszönhetően leginkább saját magadnak! Nézz magadba és döntsd el, hogyan viselkednél valakivel, aki olyan dolgokat tesz, mint te! Januárban már ne számíts üzleti és magánéleti sikerekre sem, a csillagok állása nem kedvez az Ikreknek! Sok múlhat az időzítésen és az udvariasságon, ha ki akarsz engesztelni valakit. Nincs szükséged tagadásra, légy őszinte és vállald fel a véleményed!


Rák
Sokszor mozogsz mostanság olyan körökben, amiket régebben elképzelhetetlennek tartottál! Intimitásból és romantikából nem jut mostanában annyi, amennyit szeretnél kapni. Kedvesednek nehézségei vannak a munkahelyén és bár nem szívesen beszél róla, igyekezz megtudni a részleteket és a segítségére lenni! Állítsd szembe a saját érdekeidet a családodéval! Péntek estig őrült rohanás lesz az életed, de a hétvége igazán jól alakul majd!

Oroszlán
Vérfagyasztó álmaid vannak napok óta – nem vagy nyugodt egy családi viszály miatt és emiatt aludni sem tudsz! Ideje megnyugodnod és hinni abban, hogy a dolgok maguktól is rendeződnek majd, felesleges siettetni. Helyezz nagyobb hangsúlyt a gyerekeid iskolai dolgaira és keresd meg a tanárokat is. Tervezd meg a nyári nyaralást még a télen, mert anyagilag sokkal jobban járhattok ha időben lefoglaljátok az utat!

Szűz
Szándékosan akarnak ártani neked ellenségeid, de ha felveszed a kesztyűt és bebizonyítod mindenkinek az igazad! Egy beszélgetés során problémád adódhat a tegeződésből – különösen figyelj oda a héten arra, hogy kit hogyan szólítasz meg, mert sokan kényesek erre! Két napod lesz a héten az otthonod rendberakására – oszd be jól ezt az időt, mert hétvégére mindennek ragyognia kell ahhoz, hogy a barátok vendéglátása úgy sikerülhessen, ahogy szeretnéd!

Mérleg
Nem érthetsz meg mindent, ami veled történik! Hiába vagy kreatív, ha a világ, ami körbevesz a munkád során, nem hajlandó befogadni az ötleteidet – de nem szabad feladnod, mert egyszer valakinek eszébe jut majd a neved! Engedj barátnőd unszolásának és menjetek el együtt egy kényeztető szépségszalonba! Csütörtökön siess haza, mert fontos levelet kaphatsz egy hivatalos ügyben!

Skorpió Február végéig fontos vizsgák állnak előtted, nemcsak oktatóid előtt, hanem a magánéletedben is bizonyítanod kell majd! Végül minden sikerül majd, de addig elég rögös lesz az út, erre készülj fel! Szinte biztosan nem kell kedvesed érzéseiben kételkedned, de ha mégis furcsán viselkedik, akkor egy őszinte beszélgetéssel helyre tudjátok tenni magatokban a dolgaitokat! Pénzügyileg sikeresebb lehetsz, mint az elmúlt évben, ha megfogadod barátaid tanácsait!
Nyilas
Oda kell figyelned rokonaidra, akik egyre kevésbé fordulnak hozzád, ha valamilyen problémájuk van – tedd a kezedet a szívedre, megtettél értük mindent mostanában? Ha a válaszod nem, akkor most rajtad a sor, hogy visszanyerd a bizalmukat és újra minden a régi lehessen! Furcsa, de a szívednek kedves levelet, vagy SMS-t kaphatsz valakitől, akivel nagyon régen találkoztál már. Munkahelyeden csak akkor adj tanácsot, ha kéri tőled valaki, egyébként februárig inkább tartsd magadban!

Bak
A családod érdekeit maximálisan helyezd a saját ambícióid fölé az előtted álló héten és ne légy lusta arra, hogy annyit segíts, amennyi csak az erődből kitelik! Több, eddig zártnak tűnő ajtó nyílhat meg előtted a munkahelyeden és a sikerélmény boldoggá tesz majd – mindenképpen oszd meg szerelmeddel, akinek sajnos nincsenek könnyű napjai egy régebbi ügy miatt. Vasárnap haszontalan csacskaságokkal múlatod majd az időt, de élvezd ki a nyugalom minden percét!

Vízöntő
Különös és furcsa dolgokat tartogat számodra a sors ezen a héten – meglepetésekkel és finom érzékiséggel telnek majd az esték és végre tökéletesnek érzed majd a lakásodat, ahol végre sikerül mindent úgy alakítanod, ahogyan szeretnéd. Rejtsd el a kétségeidet és a bizonytalanságodat mindenki elől, mert a félelmeidnek semmilyen alapja nincs és csak nevetségessé válhatnál az emberek szemében, ha elmondanád nekik!

Halak
Tudod, hogy mitől vagy boldog és kiegyensúlyozott? Ha igen, akkor alakítsd úgy az életedet! Ismételgesd magadban minél többször, hogy a főnöködnek igenis mondhatsz nemet, ha úgy gondolod, átlép egy határt! Szeretnél megváltoztatni néhány apróságot az öltözködésedben, de ehhez vásárolnod kell néhány apróságot – barátnőd boldogan segít majd a válogatásban, de figyelj oda, hogy utána legyen időtök beszélgetni is!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal