2013. január 28., hétfő

Heti horoszkóp január 28-február 03

Kos: Ha a Kos jegyében születtél, ez a hét nehézségeket tartogathat a magánéletedben, méghozzá valószínűleg azért, mert úgy érzed, túl sokat dolgozol. Úgy érezheted, a munkád miatt nem jut elég időd a szeretteidre, de ha átvészeled ezt a néhány napot, utána sokkal jobban meg tudod szervezni az életedet. 

Bika: A héten konfliktusok találhatnak rád a kapcsolataidban, úgy érezheted, nehezen értenek meg, vagy te vagy elutasító másokkal. Lehet, hogy a terveidet húzza keresztül valaki. Fontos, hogy gyakorold a türelmet a héten, és próbáld megérteni a másik nézőpontját is. Így végül olyan kompromisszumra juthattok, ami mindannyiótoknak jó.

Ikrek: Szerencsés hétnek nézel elébe, ha az Ikrek jegyében születtél, és most különösen érdemes energiát fektetned céljaid megvalósításába, mert a bolygók támogatnak ebben, meggyorsítják a folyamatokat, és kedvező lehetőségeket sodornak az utadba. Ugyanakkor szerezz minél pontosabb információkat egy-egy helyzetről, és ne higgy a szóbeszédeknek.

Rák: Valószínűleg a kapcsolataid lesznek terítéken a héten, ha a Rák jegyében születtél. Amennyiben társat keresel, talán meglehetősen gyakorlatiasan közelíted meg a kérdést, ami jelenlegi helyzetedben nagy segítségedre lehet. Ha viszont kapcsolatban élsz, talán túl követelőzőnek tűnsz. Nem arról van szó, hogy ne képviseld az érdekeidet, de gondold meg, hogyan fogalmazol.

Oroszlán: Ha az Oroszlán jegyében születtél, a héten régi vágyaid és terveid valósulhatnak meg. Felbukkanhat egy ismerősöd a múltból, aki új munkalehetőséggel találhat meg, de lehet, hogy olyan meghívása lesz számodra, melynek során új barátságokat köthetsz. Az biztos, hogy nem lesz eseménytelen számodra ez a hét.

Szűz: Világmegváltó terveid támadhatnak a héten, de legalábbis úgy érezheted, változásra van szükséged. Indulhatsz egészen apró lépésekben is, attól, hogy új frizurát csináltatsz, addig, hogy fizetésemelést kérsz. A bolygók most lendületet adnak, és segítenek terveid megvalósításában. A munkahelyeden elégedettek veled, nem kizárt, hogy előléptetés vár.

Mérleg:  Ha a Mérleg jegyében születtél, ez a hét szerelmes hangulatban telhet számodra. Főleg akkor érhetnek kellemes meglepetések, ha még keresed a párodat. Több férfival is találkozhatsz, köztük olyannal, akivel igencsak megdobogtatjátok egymás szívét. A kreativitásod szárnyakat kap, és az alkotás örömmel tölt el.
Skorpió: Ha a Skorpió jegyében születtél, a hét jó híreket hozhat neked a pénzügyekben, és ezzel együtt a szakmai életedben is. Lehet, hogy olyan állásajánlatot kapsz, amilyenre régóta vágytál. Az otthonoddal kapcsolatos kérdések is fontosak lesznek, ha pedig lakhelyváltoztatásban gondolkodsz, remek alkalom ez, hogy új otthont találj.

Nyilas: Jó hírek várnak a szerelemben, ha a Nyilas jegyében születtél. Amennyiben kapcsolatban élsz, és hiányérzeted volt az utóbbi időben, több figyelmet és kedvességet kaphatsz a párodtól, és úgy érezheted, közelebb kerültök egymáshoz ebben a pár napban. Akkor is kellemes események várnak, ha éppen keresed a párodat. Szívdobogtató találkozásban lehet részed.

Bak: Ha a Bak jegyében születtél, a kollégáidat vagy alkalmazottaidat érintően kaphatsz jó híreket. Lehet, hogy egy régebbi konfliktust sikerül elsimítani, vagy egy gyanú bizonyul alaptalannak, vagy sikerül megtalálnod a megfelelő embert egy adott pozícióra. A magánéletedben is harmonikus lesz.

Vízöntő: A héten számíthatsz arra, hogy felélénkül a szerelmi életed, akár kapcsolatban élsz, akár egyedül vagy. Ha már van párod, és az utóbbi időben kissé állóvízben érezted magad, most újra fellendülnek a dolgaitok. Ha keresed a párodat, elindulhat valami, ami hosszabb távon bontakozik ki. Ezért ne vess el egyetlen lehetőséget se.

Halak: Ha a Halak jegyében születtél, áttörés előtt állsz az életedben, aminek már most észreveheted az előjeleit. Ha családi problémákkal küzdöttél, vagy beteg családtagodra viseltél gondot, most sok segítséget kapsz, és pozitív fordulatok várnak. A pénzügyeid is meglendülnek a héten, és ha a valódi megoldás kicsit hosszabb távon bontakozik is ki, a siker garantált.

forrás

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal