2013. január 13., vasárnap

Heti horoszkóp január7-13

Mivel a szokásos oldalon még nem frissítettek, ezért más forrásról hoztam a horoszkópot :)


Kos
Fektess több energiát a tavaly elkezdett vállalkozásaidba, semmiképpen ne hagyd, hogy elhaljanak a kezdeményezéseid! Lehet, hogy ehhez többet kell távol lenned a szeretteidtől, de hidd el, megéri! Az elkövetkező 8 hónapban rengeteg munkád lesz, erre lelkileg fel kell készítened magad és kedvesed. Ő támogatni fog és te is tudod, hogy nélküle nem sikerülhet. Meg kell keresned a kompromisszumokat a lehetőségeid és a vágyaid között!

Bika
Hamarosan meg kell hoznod egy nehéz döntést a magánéletedben! Egy titokzatos és meglepő személy nagy segítségedre lehet ebben, de légy óvatos és ne fogadd el vakon a tanácsait! Bölcsességre és felelősségérzetre lesz szükséged a családodban meglévő viszályok elsimításához. Gyengéd és türelmes legyél a kedvesedhez, akinek nem lesznek könnyű napjai az év elején – meglátod a törődéseddel könnyebben oldja majd meg a nehézségeket!

Ikrek
Ahogyan mindig, most is kettősség jellemzi majd a viselkedésedet a munkatársaiddal szemben, amit ők nehezen tudnak kezelni. Próbálj meg a segítségükre lenni és őszintén elmondani nekik a véleményedet! Használd ki a személyes varázsodat a konfliktusok kezelésében.

Rák
Neked aztán igazán jól indul az újév! Csupa siker és csillogás az, ami körbevesz majd, de azért próbálj meg a földön maradni és emlékeztetni magad arra, hogy nem mindig lesz ez így! Kockázatos, de kifizetődő lesz az a megbeszélés, ahova pároddal együtt mentek el a hét második felében. Légy óvatos akkor, amikor egy jó barátod arról akar meggyőzni, hogy szállj be a vállalkozásába. Nehéz lesz, de mondj nemet!

Oroszlán
Már csak néhány hét és nyugalmasabb időszak következik, de addig valahogyan el kell viselned a rád nehezedő nyomást! Használd ki az idődet és pihenj minél többet, mert szükség van az erődre, hiszen egészségileg sem vagy csúcsformában! Péntekre kell összeszedned magad, ekkor vár rád a legnehezebb és legfárasztóbb nap a héten, amiben csak a vége lesz pozitív. Vasárnap pároddal szervezzetek közös programot, ahol csak egymás vágyaival foglalkozhatttok.

Szűz
Romantikus és kreatív vagy mostanában, ezt már bizonyítottad a családod előtt. Itt az ideje, hogy főnökeidet is meggyőzd ugyanerről! Ne légy rest, bombázd őket az elképzeléseiddel és meglátod tavaszra meglesz az eredménye. Új szerelem várhat az új lakásodban, ha mostanában tervezel elköltözni. Tartsd magad a bevett szokásaitokhoz, ha szüleiddel találkoztok – ők most semmi másra nem vágynak csak állandóságra, még akkor is, ha ez neked furcsának tűnik is.

Mérleg
Az étkezéssel lesz a legnagyobb problémád az előtted álló héten. Nagyon figyelj oda arra, hogy mit és hol eszel, mert az elmúlt hetekben legyengült szervezeted most könnyebben megbetegedhet! Jelentős változásokkal kell szembenézned a munkahelyeden, de az elmúlt évhez képest idén ezek csupa jót hozhatnak neked. Tartsd összhangban a vágyaidat a lehetőségekkel, de egyszer-egyszer azért meglepheted magad valami olyannal, amire régóta vágysz. A vásárlásra különösen alkalmasnak látszik a pénteki nap.

Skorpió
Nem érdemes folyton azon merengened, hogy mit és hol rontottál el! Nézz előre és kövesd a belső hangot – de azért emlékezz a hibáidra is! Bölcsen és óvatosan kell a családi vitákat megoldanod, de azért mindenkinek éreznie kell, hogy te diktálod a feltételeket! A gyerekek különösen hajlamosak arra, hogy elengedjék magukat – ezt most pároddal közösen kell helyretennetek! Hamarosan nagy meglepetés érhet, amitől igazán szerencsésnek érezheted majd magad!

Nyilas
Jobban jársz, ha a megtakarításaidat biztonságba helyezed! Az sem feltétlenül baj, ha nem kötöd mindenkinek az orrára, hogy rendelkezel ilyennel – ha kedvesed tudja az éppen elég lesz! Nagyon komolyan vissza kell majd magad fognod a családoddal szemben egy vitás ügyben, de ne feledd azt, amit az előbb tanácsoltunk! Ha van időd, olvass és kapcsolódj ki, menj el barátnőiddel kávézni, vásárolni!

Bak
Jól indult számodra 2013, de az első teljes héten kicsit fáradtabb leszel, mint szoktál. Vissza kell rázódnod a munkába és nagyon nehezedre esik. Ha maradt szabadságod tavalyról, próbáld meg kivenni, mert nem sikerült magad tökéletesen kipihenned és az előtted álló feladatok teljes embert kívánnak! Komoly összegű befektetésekről kell döntenetek pároddal – ne siessetek el semmit, mindenképpen tájékozódjatok!

Vízöntő
Ha másoknak segítesz, azt nem felejtik el azok, akikkel jót tettél és sokszorosan hálálják meg! Most olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor a kis segítséged is hatalmas támogatást nyújthat majd barátnődnek, akinek ezzel a kapcsolatát mentheted meg. Épp ezért ha találkozni szeretne veled egy régi barátod a hét második felében, ne keress kifogásokat, hallgasd meg a problémáit! Munkahelyeden menj biztosra, ne kérj a 19-re új lapot!

Halak
Nagyon népszerű lehetsz a környezetedben, ha végre levetkőzöd a sértettséget, amit még tavaly okoztak neked olyan emberek, akikben nagyot csalódtál emiatt! Románc és fény jellemzik majd a hét első felét a Halaknak, de ne feledd, hogy hajlamos vagy a negatív dolgok túlértékelésére! Nem kell minden félmondat és gesztus mögött hátsó szándékot keresni – az emberek nem mind számítóak és gonoszak!


forrás x

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal