2013. február 10., vasárnap

E.L. James -A szabadság ötven árnyalata

E. L. James - A szabadság ötven árnyalataAmikor a naiv Anastasia Steele és a gyönyörű fiatal milliárdos, Christian Grey találkozott, azonnal átjárta őket az érzéki izzás, amely visszavonhatatlanul megváltoztatta az életüket. Ana, akit sokkolt, bár ugyanakkor vonzott Christian nem szokványos szexuális ízlése, komolyabb elköteleződésre vágyott. Christian, nem akarván elveszíteni a lányt, beleegyezett a feltételeibe. Most mindenük megvan - szerelem, szenvedély, intimitás, vagyon és a világ összes lehetősége. De Ana tudja, hogy az ő szerető Ötven Árnyalatával nem lesz könnyű, együttlétük számos nem várt kihívás elé állítja mindkettőjüket. Anának meg kell tanulnia osztozni Christian fényűző életstílusában, anélkül, hogy feláldozná identitását. Christiannak pedig felül kell kerekednie agresszív irányítási kényszerén, miközben múltja démonjaival is meg kell küzdenie. De éppen amikor úgy tűnik, közös erővel bármilyen akadályt képesek leküzdeni, a balszerencse, a rosszakarat és a végzet összeesküszik ellenük, és valóra válnak Ana legsötétebb félelmei... Az Ötven árnyalat-trilógia harmadik kötete!

megrendelés: x

pár olvasói vélemény:


bookmark
A 80-as, 90-es évek szerelmes füzeteinek színvonala (Tiffany, Romana, Júlia, Bianca) történetben és stílusban egyaránt. Csak ez hosszabb, és ha már megvette az ember, végigszenvedi. Nincs igazi sztori, nincsenek kidolgozott jellemek, mozgatórugóik. Öncélú, üres "történet", erotikus jelenetek sokaságával, pongyola, kiábrándítóan sablonos, lapos megfogalmazás. A kötetek színvonala nagy ívben zuhan, az első még csak, csak... a második már igen-igen fárasztó, a harmadik egyenesen idegesítő. Nagy csalódás volt számomra, nem is igazán értem a hisztériát körülötte.

opeka
Maga a történet nagyon olvasmányos. Tényleg letehetetlen, de mégis... Kicsit neheztelek a kiadóra, hogy ilyen értékű könyveknél nem veszik a fáradtságot arra, hogy javítsák a hibákat és elírásokat. Valamint elég sekélyesnek tartom a magyar fordítást is. Szerintem sok helyen azért tűnik vontatottank, mert a bizonyos helyzeteket leíró szavak mindig ismétlődnek. Pedig a mi nyelvünk olyan szép és kifejező. Kár, hogy nem vették a fáradtságot a szinoníma szavak keresésére. Szerény véleményem szerint sokkal tartalmasabb lenne, ha nem ismétlődnének a leírások szinte szóról szóra. De ennek ellenére is ajánlom mindenkinek. A trilógia végén található megjegyzésből talán arra lehet következtetni, hogy lesz folytatás. Várom! Sőt szívesen olvasnám ugyan ezt a történetet vagy akár a folytatást,csak végig Christian G. szemszögéből.Fodor Anikó
Nagyon tetszett, bár személy szerint nekem az 1. rész a kedvencem! :)

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal