2013. február 4., hétfő

Heti horoszkóp február 04-10.

kos: Igen nehéz lesz kibillenteni egyensúlyodból a héten, akkor is, ha nem éppen elképzeléseidnek megfelelően alakulnak a dolgok. Csak relax! 

bika: Előtérbe kerülnek pénzügyeid. Lehet, hogy kölcsön kell kérned valakitől, de az is előfordulhat, hogy pont tőled kérnek segítséget. Fontold meg jól döntéseid! 

ikrek: Bármennyire is nehezedre esik, kénytelen leszel egy kis alázatot mutatni szüleid vagy tanáraid felé, különben irdatlan nagy konfliktushelyzetekbe keveredhetsz. 

rák: Illene felpezsdítened a kapcsolatod valakivel. Lehet, hogy szokatlan eszközökhöz kell majd folyamodnod, hogy ezt elérd, de hidd el, nem fogod megbánni! 

oroszlán: Ha a közelmúltban szívességet vagy pénzt kértél valakitől, itt az ideje, hogy leródd tartozásaidat. Esetleg neked lógnak valamivel? Hajtsd be, mielőtt elfelejtődik! 

szűz: Igazán felpörgethetnéd valamivel a mindennapjaidat. Mi lenne, ha elkezdenél rágyúrni nyári bikinialakodra valamilyen új sporttal vagy mozgásformával?  

mérleg: Mintha a feje tetejére állt volna a világ - de nem feltétlenül rossz értelemben! Mindenki bohókásabb, szórakozottabb, viccelődősebb a tőle megszokottnál. Élvezd ki az alkalmat! 

skorpió: Légy extra figyelmes és ha kell, olvass a sorok között, amikor valakinek beszéde van veled. Nagyon fontos mondanivalója van a számodra, ne bántsd meg nemtörődömségeddel!

nyilas: Ha kissé úgy érezted mostanában, hogy kicsúszott lábad alól a talaj, ideje ismét talpra állnod! Csak és kizárólag az igazán fontos dolgokra / személyekre koncentrálj!  

bak: Kicsattanó energiával rendelkezel, amit izgalmasabbnál izgalmasabb tevékenységekre fordíthatsz! Mi lenne, ha bevonnál egy-két ismerőst is a játékba? 

vízöntő: Igen nagy nézeteltérésbe keveredsz egy közeli barátoddal valami apróság miatt. Ha nem fújnád fel ennyire a dolgot, hamarabb elsimítanátok az ügyet! 

halak: Ne húzd tovább és lépj, ha jó benyomást akarsz tenni valakire! Lehet, hogy úgy érzed, nem állsz készen, de felesleges tovább haboznod!  

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal