2013. február 11., hétfő

Heti horoszkóp február 11-17.


kos : Ideje lenne végre eldöntened, hogy mit is akarsz az élettől. Még ellébecolhatsz egy ideig, de hosszú távon nem lóghatsz állandóan a szüleid nyakán.


bika: Bármennyire is úgy hiszed, ismersz valakit, előbb-utóbb jön egy esemény ami meghazudtolja ezt. Fogadd el, hogy csak részlegesen ismerheted meg az embereket!


ikrek: Kimerültél, egy kis lazításra lenne szükséged. Akár aktív, akár passzív pihenéssel töltöd szabadidőd, a lényeg, hogy kicsit hanyagold a bulizást.


rák: Elég kedvetlen leszel egész héten, de arra nem tudsz majd rájönni, hogy mi is a bajod. Meríts energiát a szeretteidből, és engedd nekik, hogy felrázzanak.


oroszlán: Sok pozitív energiát gyűjthetsz össze a héten mind a suliban/munkahelyen, mind pedig otthon. Szeretteid kedveskedései fellendítik egész hetedet.


szűz:Nagyon nem bírod a hideget, legszívesebben ki sem tennéd a lábad a lakásból. Ezzel nem vagy egyedül, és sajnos ez nem jogosít fel arra, hogy elhanyagold a sulit/munkát.

mérleg: Ha úgy érzed, hogy valamit rosszul csinálsz az életedben, ne félj segítséget kérni tapasztaltabb ismerőseidtől. Egy-egy jó tanács rengeteget segíthet.


skorpió: Ne legyél ennyire előítéletes, és lásd meg végre a jót is az emberekben. Ha mindenkiben csak a rosszat keresed, könnyen egyedül maradhatsz. 


nyilas: Mozdulj ki a lakásból, még akkor is, ha nincsen kedved hozzá. Néhány barátokkal eltöltött délután rengeteget dob majd általános közérzeteden. 

bak: Szinte szárnyalsz a héten, annyira jól telnek a napjaid. Mind a suliban/munkahelyeden, mind a magánéletedben remekül teljesítesz majd. 

vízöntő: Tölts több időd a családoddal. Attól, hogy vannak barátaid, akikkel imádsz együtt lenni, még nem szabad elhanyagolnod a szüleidet/tesóidat sem. 

halak: Nagyon jó formában leszel a héten, bár semmi kiemelkedőt nem alkotsz majd. Mindenesetre rossz sem történik veled – ennek is örülni kell!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal