2013. február 20., szerda

Heti horoszkóp február 18-24.

kos: Dúl benned a tettvágy, de sajnos a szellemi és a fizikai teherbírásod most nincsen összhangban. Csak annyit vállalj, amennyit el is bírsz. 

bika: A héten ha vitákba keveredsz, ne játszd a nagymenőt, mert nagy esély van arra, hogy a konfliktusokból te kerülsz ki vesztesen. Csak nyugi. 

ikrek: Senkinek se ígérj meg olyan dolgot, amit nem biztos, hogy be tudsz tartani. Inkább mondj nemet – ez közel sem lesz olyan gáz, mint ha önhibádon kívül, de átvered a másikat. 

rák: Ne hagyj magadon semmilyen támadási felületet, mert a rosszakaróid a héten mindent megtesznek majd azért, hogy keresztbe tegyenek neked. Légy óvatos! 

oroszlán: Kihívásokkal teli hétre számíthatsz, és bár néha nagyon meg kell majd küzdened a sikerért, végül minden megpróbáltatásból győztesen kerülsz ki. 

 szűz: Nem baj, ha a héten lustálkodsz egy kicsit. Az utóbbi időben úgyis túlhajtottad magad – senki nem fog beszólni azért, ha végre lazítasz egy kicsit. 

mérleg: Döntsd el, mi a fontosabb: a karrier vagy a magánélet. Sőt, a legjobb az lenne, ha végre megtanulnád egyensúlyba hozni a kettőt. 

skorpió: Egy véletlennek köszönhetően egycsapásra megoldódhat egy olyan probléma, amivel már régóta próbálsz megküzdeni. Örülj neki, és ünneplésképpen bulizz egy nagyot. 

nyilas: Olyasmi miatt vonhatnak felelősségre, ami egyáltalán nem a te hibád. De sajnos semmit nem tehetsz ellene, így muszáj lesz beletörődnöd a dologba. 

bak: A héten előtérbe kerülnek az anyagiak, mert rájössz, hogy hosszútávon nem szórhatod ennyire a pénzt – főleg, ha nem is te kerested meg. 

vízöntő: Szükséged lesz egy kis lélekápolásra a héten, mert olyan dolgok történhetnek, amik teljesen kiakasztanak. A barátaid helyett most inkább támaszkodj a családodra. 

halak: Kiakasztottál valakit? Na bumm. Ha tudod, hogy neked volt igazad, kár rágódnod rajta. Ám ha te voltál a ludas, akkor nem ártana bocsánatot kérned.

Címkék:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal