2013. február 26., kedd

Heti horoszkóp február 25-03.

kos: Egészen jól haladsz teendőiddel, amikor közbeszól egy váratlan fordulat. Vedd mihamarabb elejét a problémának, különben nagy slamasztikában találhatod magad! 

bika: Mindig sikerül fenntartanod a rendszert az életedben, ám mintha kezdenének kicsúszni a kezeid közül a dolgok. Pihenj egy kicsit, hogy a legjobbat hozhasd magadból! 

ikrek: Végre valahára elismerést kapsz valamiért, ami eddig valamiért mindenki figyelmét elkerülte. Azért ne bízd el magad, különben rosszul jöhetsz ki a helyzetből. 

rák: Olyan energialökettel kezded a hetet, hogy nagy hirtelenjében nem is tudod, mihez kezdj vele. Igazán elővehetnéd kreativitásod és alkothatnál valami újat! 

oroszlán: Csak kapkodod a fejed, annyi minden történik körülötted! Ha túlterheltnek érzed magad, segíthet, ha kicsit kezelésbe veszed időbeosztásod.

szűz: A különbözőségek pozitívak is lehetnek! Értékes vitákat folytathatsz a héten, viszont ha az értelmes eszmecsere veszekedésbe csap át, állj odébb. 

mérleg: Ideje kicsit bevállalósabbra venned a figurát. Nagyot fordíthatsz sorsodon, ha elhagyod a jól kitaposott utat és bevállalsz egy kis rizikót!

skorpió: Van egy olyan különös benyomásod, hogy izgalmas dolgok állnak előtted. Maradj kíváncsi és olvass a jelekből: így megtalálod azt, amit keresel!

nyilas : Igen váratlanul ér, amikor valamelyik közeli barátod a segítségedet kéri. Nem kell bölcsnek lenned ahhoz, hogy helyt állj, elég, ha tudsz improvizálni! 

bak: Könnyen konfliktushelyzetbe keveredhetsz, ha nem vigyázol a szádra. Próbálj kicsit mások fejével is gondolkodni, nehogy megbánts valakit! 

vízöntő: Rég nem voltál ilyen jó passzban, mint ebben a pár napban. Minél hasznosabban és produktívabban töltöd az időd, annál jobban kitolhatod ezt a pozitív időszakot. 

halak: A legkevésbé sem számítottál rá, de egyik napról a másikra csak úgy sorra követik egymást a jobbnál jobb események! Ne kattogj a miérteken, csak élvezd a pillanatot!

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal