2013. március 4., hétfő

Heti horoszkóp március 04-10.

kos: Az elszalasztott lehetőségek már sosem fognak visszatérni, ezért kár is rágódnod rajta. Inkább azon törd a fejed, milyen újdonságokban bizonyíthatnál. 


bika: A héten sok mindenhez kell majd alkalmazkodnod, még akkor is, ha az új helyzet egyáltalán nem tetszik. De ez az élet: sajnos nem alakulhat minden úgy, ahogyan te szeretnéd. 

ikrek: Ha meglátsz valamit a kirakatban, még nem jelenti azt, hogy azonnal meg is kell venned. Ne költs ennyit, mert ezt az életvitelt hosszútávon képtelen leszel finanszírozni. 

rák: Semmiképp se vállalj a héten plusz munkát, kivételesen csak annyit tanulj/dolgozz, amennyit feltétlenül kell. Muszáj stresszmentesítened az életed, különben teljesen be fogsz dilizni. 


oroszlán: Bár rengeteget dolgozol/tanulsz a héten, az eredményeid nem teljesen tükrözik az erőfeszítéseidet. Ne ess kétségbe, később még megtérül a munkád.

szűz: Sok segítségre lesz szükséged a héten, de készülj fel arra, hogy ezeket később viszonoznod is kell. Kapok, de adok is – minden kapcsolatnak ez az alapja.


mérleg: Jó mélyre ástad magad a viselkedéseddel az elmúlt hetekben, ezért ne lepődj meg azon, ha a haverok nem szívesen segítenek neked. Tanulj a hibáidból, hogy később ne kerülj ilyen helyzetbe.


skorpió: Elég pesszimista hangulatban leszel a héten, semminek sem tudsz örülni. Próbáld felrázni magad, mert hosszú távon ez a hozzáállás teljesen tönkre fog tenni. 

nyilas: Legyél a héten egy kicsit takarékosabb. Mert az utóbbi időben jóval többet költöttél, mint amennyit kellett volna. Ha így folytatod, hamarosan teljesen le fogsz égni. 

bak: Kezdj végre valamit magaddal, mert folyamatos punnyadásnak te iszod majd meg a levét. Jön a jó idő – emeld fel a hátsódat, és húzás kifelé! 

vízöntő: Kínos helyzetbe kerülhetsz, de meg kell végre tanulnod kezelni az ilyen szitukat. Igen, beégtél, de ez még nem jelenti a világ végét – még akkor sem, ha most úgy érzed. 

halak: Végre pontot tehetsz egy régóta húzódó ügy végére, így fellélegezve, újult erővel indulhatsz neki a hétnek. Remek formában leszel, és ez a teljesítményeden is meglátszik majd.Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal