2013. március 11., hétfő

Heti horoszkóp március 11-17.

kos: Mindenki tőled várja a jótanácsokat, te pedig kezdesz belefáradni az okostojás szerepébe. Építsd le azokat, akik lefárasztanak, mert most szükséged van a pihire!


bika: Mély gödörbe csúsztál az utóbbi napokban, ezért képtelen vagy kilábalni a pesszimizmusból. Pedig össze kell kapnod magad, mert az önsajnálattal nem jutsz messzire.


ikrek: Valaki azon ügyködik, hogy learassa a munkád gyümölcsét. Ne engedj neki, és harcold ki, hogy te kapd az elismerést, és ne ő – érdemtelenül.


rák: Törj ki a monotonitásból, és a megszokott rutin helyett csinálj valami spontán dolgot. Nem árt néha új színt vinni a hétköznapokba.oroszlán:Látástól vakulásig dolgozol/tanulsz, mégis úgy érzed, hogy nem haladsz előre. Jól tennéd, ha egy napot a pihenésre szánnál – tiszta fejjel jobban megy majd minden.


szűz: Komoly ütést mérhet valaki az egódra, de az összezuhanás helyett inkább mérlegelj: érdekel egyáltalán az illető véleménye? Nem? Akkor lapozz.mérleg: Próbáld kerülni a negatív emberek társaságát, mert csak akkor tudsz száz százalékosan teljesíteni, ha nem zavarnak a munkádban. Ha máshogy nem megy, építsd le őket.


skorpió: Olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik segíthetnek neked a terveid megvalósításában. Csak vigyázz, nehogy félreismerd őket és átverjenek.nyilas: Ne okoskodj állandóan – vagy igen, de akkor ne lepődj meg, ha valaki elküld melegebb éghajlatra. Néha az embereknek megértésre van szükségük, nem okításra.


bak: Minden esélyed megvan arra, hogy régóta dédelgetett terveidet végre megvalósítsd. Csak légy türelmes magaddal: ne várj sikert egyik napról a másikra!


vízöntő: Nyisd ki végre a szemed! Folyamatosan olyan lehetőségek mellett sétálsz el, amiket bűn kihagyni. Vegyél erőt magadon, és cselekedj!


halak: Ha valami bajod van, mondd el a másiknak, és ne a háta mögött furkálódj. Légy őszinte és egyenes – többre mész vele, mint a cselszövéssel.

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal