2013. március 19., kedd

Heti horoszkóp március 18-24

kos: Olyan hét vár rád a horoszkóp szerint, amihez lendületre és kitartásra lesz szükséged, ugyanis sorsdöntő választás elé kerülsz. Elképzelhető, hogy szakmai területen találod magad szemben új kihívásokkal, de az sem kizárt, hogy a magánéleted ad számodra gondolkodnivalót. A legjobb, ha nem kapkodsz el semmit, így csakis nyertesként jöhetsz ki a bizonytalan helyzetből.


bika: A tavasz új energiákkal tölt fel, így egész héten aktív, már-már nyughatatlan leszel. Csak arra ügyelj, hogy amibe belekezdesz, azt be is fejezd, ugyanis az állandó pörgés pontatlanságot szülhet, ami a munkahelyeden nagy bajba sodorhat. Ne vállalj a hétre túlórát, sőt, a legjobb lenne, ha kivennél néhány napot, hogy ezek az energiák igazán jól hasznosulhassanak.


ikrek: Az utóbbi napok bizonytalansága után most sokkal összeszedettebben és határozottabban állsz elébe a felmerülő problémáknak, ami a megoldásban is sokat segít. Az efeletti diadalérzés vitalizál, és sokkal több szabadidőre teszel szert, mint amennyit hasznosan el tudnál tölteni, de szerencsére egy régi ismerős nem hagyja, hogy elpazarold ezt a ritka ajándékot.


rák: Az elmúlt időszakban az életed a változásról szólt, de csak most kezded érezni, hogy nem találod a helyed. Ne ess kétségbe, az újdonság ugyan először furcsa lehet, de egyúttal jót is hoz az életedbe. Amint erre rájössz, a feszültség kiszáll belőled, és végre a sötét felhők is odébbállnak. A hét második felében sok romantikára és nevetésre számíthatsz.


oroszlán: Forrófejűséged miatt a hét elején kisebb konfliktusba bonyolódhatsz a munkahelyeden, amit a főnököd nem néz jó szemmel. A legjobb, amit tehetsz, hogy hagyod elcsitulni a dolgokat, máskülönben akár az állásod is veszélybe kerülhet. Mindez azonban a magánéleti boldogságodat nem befolyásolja, lopott szerelmes órák köszöntenek be az életedbe.


szűz: Eleinte kissé kaotikusan és zökkenőkkel tarkítva indulnak a napok, ám hamar megtalálod a zűrzavarból kivezető utat, így a hét további része felhőtlennek ígérkezik. A sok közös programnak köszönhetően helyreáll a harmónia a magánéletedben, így pedig a munkahelyeden is sokkal jobban teljesítesz. Azért vigyázz, mert akad néhány irigyed, aki nem örül a boldogságodnak!


mérleg: Ha a Mérleg csillagjegyében születtél, különösen kedvező bolygóállásokra számíthatsz a héten. Nemcsak a munkádat sikerül összehangolni a hobbiddal, hanem a szerelmi életedben is nagy horderejű változások következnek be, amelyek romantikától fűtött napokat hoznak az életedbe. Minden jel arra mutat, hogy sikerült Fortuna kegyeibe férkőznöd, de vigyázz, nehogy elbízd magad!


skorpió: Skorpióként nagy feladatot kapsz a csillagoktól a hétre: számot kell vetned önmagaddal. Rájössz, hogy amit eddig a szőnyeg alá söpörtél, az mind egyszerre kerülhet a felszínre, ha nem változtatsz a mindennapjaidon. Ehhez támogatást kapsz a sorstól egy nagyobb, váratlan bevétel keretében - így minden feltétel adott ahhoz, hogy elrendezd a régi életedet, és belekezdj egy újba.


nyilas: A heted olyan váratlan meglepetéssel indul, amiről először nem tudod eldönteni, hogy örülsz-e neki, vagy sem. A választ azonban nem egyedül fogod megtalálni - egy számodra fontos személy mutat majd irányt. Ez bizonyos szempontból megkönnyebbülést hoz, ugyanakkor a párod nem örül neki, hogy más tanácsát fogadtad meg, ez pedig konfliktusforrást jelenthet. Légy türelmes!


bak: Úgy érzed, a dolgok kissé lelassultak körülötted, ezért mindent megteszel azért, hogy felpörgesd őket. Csakhogy már a hét közepe táján rájössz, most pont erre a lassú ütemre van szükséged, hogy átgondold az életedet, és eldöntsd, szükség van-e irányváltásra, vagy hagysz mindent a maga medrében folyni. Az elzárkózás nem megoldás, pontot kell tenned a dolgok végére.


vízöntő: Vízöntőként a héten egészen gördülékenyen veszed az eléd táruló akadályokat. Talán a tavaszi időtől javuló hangulatod teszi, hogy végre megtalálod az arany középutat a munka és a magánélet között, így rengeteg időd jut arra is, hogy kikapcsolódj. Ennek kapcsán egy régi baráttal is összefuthatsz, aki egészen meglepő fordulatot hozhat az életedbe. Ne mondj neki nemet!


halak: Az elmúlt hetek hajtása nyomot hagyott a kedélyeden, feszült voltál, és az ingerültségen sem tudtál túllépni. Ám ez a hét másképp alakul, a sok munka után végre jöhet a jól megérdemelt pihenés. Olyan új lehetőség nyílik meg előtted, ami nemcsak kiváló jövedelemforrást jelent, de egyúttal a hobbidról is szól, így kapva kapsz az alkalmon, hogy belevágj. Lelkesedésed most sikerhez vezethet!

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal