2013. március 25., hétfő

Heti horoszkóp március 25-31.

kos: Figyelmed a jövőre terelődik. Nem is találhatnál tökéletesebb alkalmat a tervezgetésre! Ha nincsenek még elképzeléseid a nyárra, akár utána is nézhetnél egy-két programnak.


bika: Lehet, hogy sosem nézted volna ki magadból, de teljesen rákattansz a rendrakásra - kívül és belül! Használd a hetet arra, hogy rendszerezd gondolataid és környezeted!


ikrek: Van egy-két ismerősöd, akire jó ideje rá se hederítettél. Elő a telefonnal és járj utána, mi a helyzet velük - jobban értékelni fogják, mint gondolnád!


rák: Úgy tűnik, végre minden a legnagyobb rendben alakul körülötted, de azért ne hagyd magad átverni! Figyelj oda az apró jelekre, nehogy kicsússzon a kezedből az irányítás!

oroszlán: Előtör belőled a jótét lélek és állandóan azon kapod magad, hogy másoknak segítesz. Ne várj sokat cserébe, csak érezd, hogy milyen sokat nőttél az emberek szemében!

szűz: Minden készen áll ahhoz, hogy felpörögjön szerelmi életed. Csak egy kis erőfeszítésre van szükséged! Ne félj kiszemelteddel találkozni, mert jó eséllyel bevágódsz nála!

mérleg: Akármennyire is társaságfüggőnek érzed magad, néhanapján nem árt egy kis me-time. Szakíts magadra egy kis időt és töltődj fel!

skorpió: Egy igazán nehéz és új helyzettel találod szembe magad, viszont csak rajtad áll, hogy akadályként vagy kihívásként tekintesz rá. Szedd össze a bátorságod!

nyilas: Bármi történjék is körülötted, egyszerűen képtelenség felhúzni téged. A béke szigete vagy, akit többen is felkeresnek egy kis megnyugvásért. Élvezd a helyzetet!


bak: Állandóan félreértésekbe keveredsz rokonaiddal és barátaiddal. Próbáld megelőzni a helyzetet azzal, hogy kétértelmű utalások helyett egyenesen kommunikálsz!

vízöntő: Kissé kreatívabbnak kell lenned, ha változásokat szeretnél elérni az életben. Szerezz ihletet inspiráló filmekből, könyvekből, vagy egy segítőkész baráttól!

halak: Szinte képtelenség téged nem észrevenni, amikor jó formában vagy. A héten viszont nem ez lesz a helyzet, úgyhogy jobban teszed, ha visszahúzódsz kicsit.

Címkék:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal