2013. április 4., csütörtök

Heti horoszkóp április 01-07.


kos: Az új hónap kezdete önbizalommal és energiával tölt fel. Végre ki mersz állni magadért, akármilyen nagynak tűnő ellenféllel is kelljen szembenézned!


bika: Valaki valami nagyon fontosat szeretne közölni veled. Csak épp nem találja a módját! Legyél extra figyelmes, nehogy lecsússz az üzenetről.

ikrek: Vigyázz, ha hatalmas titkot őrizgetsz; a héten nagy az esélye annak, hogy kitudódjon a dolog. Inkább előzd meg a balhét, és vallj színt, mielőtt beindulna a pletyka-gépezet.


rák: Húzd egy kicsit rövidebbre a nadrágszíjat. Ha minden pénzedet elvered már a hónap elején, később olyan adósságokba kerülhetsz, amiket elég nehéz lesz visszaadnod.


oroszlán: Tanuld meg értékelni az élet apró örömeit, és ne csak a nagy dolgok miatt ujjongj. Hiszen, ahogy a mondás is tartja: aki a kicsit nem becsüli, az a nagyot nem érdemli.


szűz: Merd magadhoz közel engedni az embereket – hidd el, hogy nem mindenki a vesztedet akarja. Hatalmasat dob a hangulatodon, ha emberek vesznek körül.


mérleg: Fejezd be a halogatást, és állj végre neki a feladataidnak. Ha csak görgeted magad előtt a tennivalókat, egy idő után maguk alá fognak temetni téged.


skorpió: Ne szalassz el semmilyen lehetőséget, amivel egy kis pénzhez juthatsz, mert most nagy szü
kséged lesz minden plusz bevételre.


nyilas: Ideje, hogy adakozz egy kicsit. Nem feltétlenül pénzzel – egy kis segítséggel vagy egy kedves szóval is megteheted ezt.bak: Légy önmagad, és ne a mások által diktált vagy elvárt utat kövesd. Ez a te életed – azt csinálsz vele, amit akarsz.vízöntő: Lassan minden rendeződik az életedben, úgyhogy végre hátradőlhetsz és lazíthatsz egy kicsit. Ennyi hajtás után megérdemled a pihenést.


halak: Egy hirtelen haragból kimondott beszólással nagyon beletiporhatsz valaki lelkébe. Inkább számolj el tízig, mielőtt kinyitod a szádat!

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal