2013. április 12., péntek

Heti horoszkóp április 08-14.kos: Kissé levert és kedvetlen vagy, és ezt a környezeted is észre veszi. Ha fel akarnak vidítani engedd nekik – ne viselkedj úgy, mint az agresszív kismalac.


bika: Vitákkal tarkított hétre számíthatsz, de ne aggódj – egy kis kiabálással ugyanis végre kiadhatod magadból a felgyülemlett fezsültséget, és nem kell magadban fortyognod.


ikrek: Mindenki szokott ábrándozni, de te most egy kicsit túlzásba viszed a dolgot. Persze, álmodozz kedvedre, de azt ne engedd, hogy ez a munkád/suli rovására menjen.


rák: Valaki megpróbálhat keresztbe tenni neked a munkahelyeden/suliban, de szerencsére nem kell aggódnod. A barátaid előbb leszerelik az illetőt, mint hogy bajt tudna okozni.oroszlán: A barátság nagyon fontos, ezért ne hagyd, hogy egy veszekedés tönkretegye. Minden kapcsolatban vannak viták, de ez még nem jelenti azt, hogy sértődötten el kell vonulni.


szűz: Valaki a környezetedben szokatlanul kedvesen közelíthet hozzád, de vigyázz. A nyájas mosoly valószínűleg hátsó szándékot takar.


mérleg: A barátaiddal pörögj és bolondkodj nyugodtan, de a tanárok/főnökök előtt fogd vissza magad. A hülyéskedésre sajnos nem mindenki vevő.


skorpió: Alkalmazkodj a környezetedhez, mert sosem fognak téged befogadni, ha egy kicsit sem vagy nyitott a változásra. Ráadásul nem is biztos, hogy a te hozzáállásod a megfelelő.


nyilas: Új szenvedély keríthet a hatalmába, ami szinte minden ébren töltött percedet kitölti. Lehet, környezeted ezt nem nézi jó szemmel, de a lényeg, hogy Te jól érezd magad!


bak: Irtó lassan telik majd a heted, mert állandóan olyan feladatok zúdulnak a nyakadba, amik hihetetlenül időigényesek. Kitartás, lesz ez még jobb!


vízöntő: Lételemed a panaszkodás, de vedd már észre, hogy a környezeted erre nem kíváncsi! Inkább nézd pozitívan az életet, hidd el, úgy sokkal jobb lesz neked is.


halak: Ideje, hogy új ismeretségekre tegyél szert. Az új arcok egy csomó olyan dologra ráébresztenek majd, amit a régi barátaid már észre sem vesznek.

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal