2013. április 15., hétfő

Heti horoszkóp április 15-21.kos: Ne add fel az álmaidat, még akkor sem, ha a környezeted ahol tudja, a kedvedet szegi. Úgy sincsen szükséged rájuk ahhoz, hogy elérd, amit akarsz.

bika: Ne lásd mindenkiben csak a rosszat, mert könnyen előfordulhat, hogy egy olyan embert próbálsz távol tartani magadtól, aki valójában sokat tudna segíteni neked.

ikrek: Sajnos változatlanul anyagi problémákkal kell megküzdened, amik nagyon elrontják a kedvedet. De fel a fejjel – majdcsak lesz valahogy.

rák: Túl mély gödörbe csúsztál az utóbbi napokban, ezért képtelen vagy kilábalni a pesszimizmusból. Pedig nem ártana felrázni magad, mert az önsajnálattal nem fogsz sokra menni.

oroszlán: Vigyázz, ha hatalmas titkot őrizgetsz; a héten nagy az esélye annak, hogy kitudódjon a dolog. Inkább előzd meg a balhét, és vallj színt, mielőtt beindulna a pletyka-gépezet.

szűz: Kihívásokkal teli hétre számíthatsz, és bár néha nagyon meg kell majd küzdened a sikerért, végül minden megpróbáltatásból győztesen kerülsz ki.

mérleg: Tanulj a hibáidból, hogy ne kövesd el folyamatosan ugyanazokat a bakikat, mert nem lesz mindig ott valaki, aki kihúz a bajból.

skorpió: Ez a hét a semmittevésről szól. Használd ki, és pihenj, amennyit csak tudsz - a jövő héttől nagy szükséged lesz az energiára, mert jön egy kis feketeleves.
nyilas: Kicsit elveszettnek érzed magad a héten akár a suliban/munkahelyen, akár a magánéletedben. Beszélj valakivel érzéseidről, hogy segíteni lehessen rajta.
bak: Lehet, hogy a héten rajtad múlik majd egy csúnya összetűzés elsimítása a haverok között. Próbálj minél diplomatikusabb lenni, nehogy valamelyikük megsértődjön rád.
vízöntő: Használj ki minden eléd táruló lehetőséget, mert mindegyikből hasznot húzhatsz. Jó heted lesz, de csak okosan!
halak: Kicsit megzuhanhatsz a hét közepén a fáradtságtól. Egy napot szánj a pihenésre, különben nem fogod bírni a tempót a hét végén.

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal