2013. április 23., kedd

Heti horoszkóp április 22-28.


kos: Egy korábbi rossz döntésnek most meg kell innod a levét. Sajnos elég húzós lesz a heted, de erőt meríthetsz a szeretteidből, akik mindig melletted állnak.


bika: Tölts több időd a családoddal. Attól, hogy vannak barátaid, akikkel imádsz együtt lenni, még nem szabad elhanyagolnod a szüleidet/tesóidat sem.
ikrek: Olyan információ birtokába juthatsz, ami megkérdőjelezheti egy régi barátságod valódiságát. Mindenképpen beszélj az illetővel, mert lehet, hogy a pletyka nem is igaz.

rák: Ha elégedetlen vagy az életeddel, akkor ne csak állandóan panaszkodj, hanem tegyél azért, hogy változások történjenek. Ez a te életed - csak te teheted jobbá.


oroszlán: Kisebb vitákba keveredhetsz a héten, mert a szokásosnál ingerültebb leszel. Próbálj annyira nyugodt maradni, amennyire csak tudsz.
szűz: Valakivel problémád van a környezetedben? A furkálódás helyett inkább próbáld megbeszélni vele a dolgot. Fordított esetben te sem örülnél, ha a hátad mögött szervezkednének.

mérleg: Ne ess kétségbe, ha még nem látod a fényt az alagút végén. Még sokat kell küzdened a céljaid eléréséhez, de ha elég kitartó vagy, meg lesz a munkád gyümölcse.
skorpió: Kissé szétszórt leszel a héten, aminek az lesz a következménye, hogy hibát hibára halmozol. Szedd össze magad!

nyilas: Eleget lustultál az elmúlt hetekben - ideje, hogy végre rákoncentrálj a munkára/sulira. Attól, hogy tanulsz/dolgozol, még marad időd a szórakozásra is, úgyhogy ez nem kifogás.


bak: A héten kompromisszumokat kell kötnöd, még akkor is, ha nem értesz egyet teljesen a megállapodásokkal. Legyél csapatjátékos, mert egyedül most nem megy.


vízöntő: Remek formában leszel a héten: amibe belefogsz, azt sikerrel zárod, és az összes bulinak is te leszel a középpontjában. Lubickolj a jókedvben - igazán megérdemled!

halak: Ha épp nincs sok tennivalód, akkor se unatkozz. Szervezz magadnak programokat – ha megszokod a semmittevést, később nehezebben veszed az akadályokat.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal