2013. május 2., csütörtök

Heti horoszkóp április 29-05.kos: Lépj végre a tettek mezejére, és csinálj is valamit azért, hogy elérd, amit akarsz. A sült galambot várhatod, sajnos nem fog a szádba repülni.


bika: Kicsit nyomott hangulatban leszel, ami előfordul, úgyhogy semmi baj. Az viszont már nem okés, ha a környezeted kedvét is elrontod.


ikrek: Fortuna melléd áll a héten, és végre elérhetsz egy olyan dolgot, amire már régóta vágytál. Az ezért járó elismerés pedig az egódnak is jót fog tenni.


rák: Próbálj egy kicsit többet társaságba menni, mert az antiszockodás hosszú távon nem fog menni. Mindenkinek szüksége van az emberi kapcsolatokra - még neked is.


oroszlán: Simán lehet, hogy neked van igazad egy vitás ügyben, de ha okoskodva adod elő magad, senki sem figyel majd oda rád. Vegyél egy kicsit vissza az arcodból, mielőtt valaki beveri.szűz: Szánj annyi időt a relaxációra, amennyit csak tudsz. Extra kihívásokkal kell szembenézned a héten, ehhez pedig nem árt, ha teljesen fel vagy töltődve!


mérleg: Sokkal előrébb juthatnál az életben, ha nem félnél ennyire a bukástól. Igen, lehet, hogy egy-két dologgal felsülsz, de ha valami összejön, akkor hatalmasat lendíthet rajtad.skorpió: Remek hétnek nézel elébe, csupa móka lesz és kacagás. Még a legidegesítőbb ember sem tudja majd elrontani a jókedved - élvezd ki a lehető legjobban ezt a pár napot!nyilas: Ne irigykedj másokra - inkább tegyél azért, hogy eljuss arra a pontra, ahol mások irigykedhetnek rád. Persze, szenvedni nagyon könnyű, de a tettekkel többre mész.


bak: Legyél egy kicsit megértőbb a környezeteddel. Nem történhet mindig minden úgy, ahogyan te akarod, de ettől a többiek még nem válnak gonosz ellenségekké.


vízöntő: A héten a sors próbatétel elé állíthatja az egyik barátságodat. Csak rajtatok múlik, hogy harcoltok-e egymásért, vagy hagyjátok, hogy az események elszakítsanak titeket egymástól.


halak: Egy kis izgalomra lenne szükséged, hogy végre rájöjj arra, hogy az élet egyáltalán nem unalmas. Persze ha minden meghívásra nemet mondasz, ez elég nehéz lesz...

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal