2013. május 7., kedd

Heti horoszkóp május 06-12.

kos: Ha mostanság nem érzed magad fizikailag a topon, nem ártana egy kicsit magadba nézni: lehet, hogy lelki oka van annak, hogy egyre erőtlenebb vagy.


bika: Ami nem öl meg, az megerősít. Legyen ez a mottód a héten, mert sok olyan dologgal kell megküzdened, amik eléggé kikészítenek.


ikrek: A héten semmi extra nem történik majd, ezért hátradőlhetsz és lazíthatsz egy kicsit. De azért ne lustulj el - inkább irány a szabad a haverokkal!


rák: Családi problémák üthetik fel a fejüket, de megoldhatjátok őket. Igaz, csak akkor, ha a sértődés helyett inkább megpróbáljátok megbeszélni a dolgot.


oroszlán: Vigyázz, hogy kinek mit mondasz el, mert ha kifecsegsz egy rád bízott titkot, és ez visszajut ahhoz, aki megbízott vele, akkor megnézheted magad.


szűz: Muszáj mindig mindenbe belekötnöd? Becsülendő, hogy ennyire maximalista vagy, de azért ne keress a kákán is csomót.


mérleg: Felesleges olyan dolgok miatt felőrölnöd magad, amiken te nem tudsz sem változtatni, sem segíteni. Inkább koncentrálj azokra, amikkel tudsz is kezdeni valamit.


skorpió: Nyisd ki végre a szemed, és vedd észre, hogy nem körülötted forog a világ. Ha erre végre rájönnél, a környezeted is sokkal barátságosabban állna hozzád.


nyilas: Spórolj egy kicsit jobban, mert mindjárt itt a nyár, és nem lesz a nyaralásból semmi, ha mire oda jutsz, egy filléred sem marad.


bak: Ha hibáztál, a kifogások keresése és a vetítés helyett inkább vállald fel, hogy igen, eltoltad. Biztos összeszidnak majd, de így tiszta marad a lelkiismereted.


vízöntő: Senki sem szereti a konfliktusokat, de néha muszáj vitázni azért, hogy elérd a céljaidat. Ne hunyászkodj meg, inkább vedd fel a boxkesztyűt!


halak: Senki sem tökéletes - még te sem. Így ha valaki kritizál, akkor ezt ne személyes támadásnak vedd, inkább próbálj jobbá válni általa.

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal