2013. május 18., szombat

Heti horoszkóp május 13-19.


kos: Kissé szokatlanul viselkednek ismerőseid a héten, de valahogy nem tud felizgatni a dolog. Végre sikerül megtalálnod a lelki békéd, így elég nehéz kihozni a sodrodból.


bika: Agyban nagyon rendben vagy, bármilyen kihívással is kelljen szembenézned. Szinte kisujjból kirázod a megoldást minden felmerülő problémára!


ikrek: Ideje búcsút venned a múlttól - legyen szó egy barátról, aki társ helyett már csak teherként szolgál, vagy egy bevett szokástól, ami miatt nem jutsz egyről a kettőre.


rák: Ha úgy érzed, nem értenek meg a barátaid, lehet, rosszul kommunikálod gondolataidat. Mielőtt vádaskodni kezdenél, nézz magadba egy kicsit, hátha belül van a megoldás!
oroszlán: Köztudott rólad, hogy jól bánsz a szavakkal, de ezen a héten még szembetűnőbb ez a skilled. Ha fontos mondanivalód van valaki számára, itt az idő!
szűz: Ne hanyagold el barátaidat, de távolabbi ismerőseidet sem! Értékes új kapcsolatokra tehetsz szert a héten - akár a nagy Ő-vel is összehozhat valaki!


mérleg: Kisebb súrlódásaid lehetnek olyan emberekkel, akikkel egyébként nagyon könnyen megtalálod az összhangot. Legyetek türelmesek egymással!
skorpió: Mintha kissé megcsappantak volna energiaforrásaid. De ez még nem mentesít kötelességeid alól! Próbáld meg összeszedni magad kicsit és legyél túl mielőbb a feladataidon!


nyilas: Váratlan fordulatokat vesz az élet körülötted, de hála rugalmasságodnak és alkalmazkodóképességednek, ez nem fog különösebb akadályok elé állítani téged.


bak: Igencsak megdolgoztat a Sors a héten, úgyhogy kösd fel a gatyád, mert gyors, frappáns megoldásokat kell kiötölnöd egyes szorult helyzetekben. De bízz magadban, menni fog!


vízöntő: Néha neked is meggyűlik a bajod azzal, hogy kiigazodj saját magadon, ám ez valamelyest könnyebben megy a héten. Szellőztesd eleget a fejed!


halak: Nem egy konfliktushelyzetbe szaladsz bele a héten. Ha azon kapod magad, hogy egymásnak ugrik két ismerősöd, próbáld meg kibékíteni őket!

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal