2013. május 27., hétfő

Heti horoszkóp május 27-02.kos: Már egy ideje érik benned, hogy új dolgokat próbálj ki. Elérkezett az idő, hogy lépni is merj! Különleges irányt vehet az életed, ha bevállalsz egy kis rizikót.
bika: Ideje nekifeküdnöd egy számodra nagyon fontos cél megvalósításának. Sokkal nagyobb haladást érhetsz el a héten, mint gondolnád!
ikrek: Te leszel a héten a sztár az ismerőseid körében. Csak úgy özönlenek a dicséretek valamilyen hőstetted miatt. Dőlj hátra és élvezd ki a pillanatot!
rák: Beáll a totál káosz. Egyszerűen semmi sem úgy alakul, ahogy előre eltervezed. Akkor jársz a legjobban, ha minél gyorsabban alkalmazkodni tudsz.
oroszlán: Valaki nagyon kiveri nálad a biztosítékot, de a hajtépés helyett inkább higgadtan oltsd le az illetőt. A hűvös odamondás sokkal hatásosabb lesz.szűz: Lazíts egy kicsit, és ne parázz a legapróbb dolgok miatt is. Inkább engedd, hogy sodorjon az ár, és kivételesen bízd magad a Sorsra.
mérleg: Remek hétre számíthatsz, és minden tervedet tökéletesen sikerül kivitelezned. De azért ne szállj el magadtól, mert sajnos ez nem lesz mindig így.skorpió: Ha valamibe belekezdtél, ne add fel félúton a küzdelmet. Vagy tedd ezt, de akkor ne lepődj meg, ha nem bírsz egyről a kettőre jutni.
nyilas: Nyugis hétre számíthatsz, így végre lesz időd egy kicsit foglalkozni magaddal. Egy kis vásárlás, egy új frizura... mindegy, csak kényeztesd a tested és a lelked.
bak: Vigyázz, mert lehet, hogy valaki rosszindulatú pletykákat terjeszt rólad a hátad mögött. Hiába tudod, hogy nem igaz, sajnos mások lehet, hogy hisznek a szóbeszédnek.
vízöntő: Olyan információ birtokába juthatsz, amivel könnyen visszaélhetsz. Csak rajtad múlik, hogy ezt megteszed-e, de tudd, hogy akkor a következményeit is viselned kell.
halak: Eleged van mindenkiből? Ne aggódj, ez mindenkivel előfordul. Próbáld átvészelni ezt az időszakot, és vigyázz, nehogy olyat mondj, amit később megbánsz.

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal