2013. június 4., kedd

Heti horoszkóp június 03-09.


kos: A héten konfliktusba keveredhetsz, de ne becsüld le az ellenfeledet. Komolyabb kárt okozhat neked, mint gondolnád.


bika: A héten olyan lépést kell megtenned, ami lelkiismeret furdalást okozhat, de sajnos nem kerülheted el.


ikrek: Érdekesen alakul a heted, de valami egészen zseniális is kisülhet belőle, ha nem félsz az ismeretlentől.

rák: Egy olyan hét következik, aminek az eseményei gyökeresen megváltoztathatják az életed. Fogadd el ezeket, és kezdj tiszta lappal.

oroszlán: Ne dőlj be azonnal az üres ígéreteknek, amikkel egész héten bombáznak majd. Sokat veszíthetsz, ha belemész egy kétes kimenetelű ügyletbe.

szűz: Nehéz hét áll előtted, de ne aggódj. Egy olyan ember siethet a segítségedre, akiről sosem gondoltad volna, hogy ezt valaha megteszi.

mérleg: Bár döcögősen indul a hét, hamar beindulnak az események. És olyan dolgok történhetnek most veled, amikre egy életen át emlékezni fogsz.

skorpió: Morcos leszel a héten, pedig semmi okod nem lenne a panaszra. Vájkálj egy kicsit a lelkedben, mert lehet, hogy ott van a rossz kedv forrása.


nyilas: Nagyon felpörögsz a héten, de vigyázz, nehogy túl hajtsd magad. A hétvégén ugyanis nagy szükséged lesz az energiáidra - takarékoskodj velük.


bak: Ne menekülj a problémáid előle, és főleg ne ezen a héten. Ha most nem oldod meg őket, később már nem lesz rá alkalmad.

vízöntő: Senkinek se engedd a héten, hogy beleszóljon abba, amit csinálsz. Kreativitásod tetőpontján vagy - tökéletes lesz minden úgyis, ha önállóan dolgozol.


halak: Többen is rád tapadhatnak a héten kisebb-nagyobb szívességek reményében. Ne engedj nekik, különben soha nem rázod majd le őket.

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal