2013. június 10., hétfő

Heti horoszkóp június 10-16.

kos: Vedd egy kicsit lazábban az életet. Persze vannak olyan helyzetek, amikor kell a komolyság, de ne legyél karót nyelt a nap minden percében.


bika: Fogadd el, hogy ennyi mindent nem csinálhatsz egyszerre. A héten ez duplán igaz lesz, úgyhogy tanulj meg végre nemet mondani, mielőtt teljesen kiütöd magad.


ikrek: A héten tölts sok időt a barátaiddal, mert sajnos lehet, hogy olyan dolgok történnek veled, amik után nagy szükséged lesz a támogatásukra.


rák: Ne hallgasd el a problémáidat, sőt! Lehet, hogy jót tenne, ha akár ordibálva is, de megmondanád annak az idegesítő embernek azt, amit gondolsz.


oroszlán: Sok minden vár rád a héten, de ne ijedj meg. Elsőre lehetetlennek tűnhetnek a kihívások, de kitartással és pozitív hozzáállással bármire képes leszel.
szűz: Sok minden vár rád a héten, de ne ijedj meg. Elsőre lehetetlennek tűnhetnek a kihívások, de kitartással és pozitív hozzáállással bármire képes leszel.


mérleg: Ne szerencsétlenkedj; ha valami nem megy, kérj segítséget. Vagy ne tedd, de akkor vállald az eléggé kínos és megalázó következményeket is.
skorpió: Ne mindenkiben csak a rosszat lásd. Próbálj egy kicsit optimistábban élni, és rájöhetsz: nem is olyan szörnyű ez a világ.
nyilas: Kissé fáradékony leszel a héten, aminek lehet, hogy egy megbújó betegség az oka. Inkább nézess utána a dolognak, hogy elejét vedd a bajnak.


bak: Ne legyél haragtartó. Lehet, hogy valaki megbántott, de hidd el, hogy megbánta a dolgot. Mindkettőtöknek jobb lesz, ha túlléptek a történteken.


vízöntő: Hiába várod, hogy a sült galamb a szádba repüljön, ha semmit nem teszel érte. Az életben mindenért meg kell küzdeni, úgyhogy lépj végre a tettek mezejére!


halak: Sokan kiakaszthatnak a héten, de ne engedd, hogy ez elrontsa a kedved. Ha el tudsz vonatkoztatni az idegesítő emberektől, remek napokra számíthatsz!

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal